ne vem k nimamo nobenga psiho podforuma nej bo pa na tem k je najbl napsihiran :) ne bom anonimna k mi je brezveze. itak bi pomoje še marskdo ugotovu kdo piše zato tkole: (če se vam bo dal brat)
Stara sem 29 let, poročena, 2 mala otroka, ravnokar smo v 10 mesecih pregurali skozi gadnjo hiše katero organeizacije sem imela sma več al manj na čez. Preselili smo se pred tremi tedni in tempo dela se je skoraj čisto ustavil. Hodim v službo, ki me je ok. Po naravi sem zelo odprta oseba do teh dni mislila, da je negativizem in depresija nekaj kar se meni ne more zgoditi. Zdaj pa počasi dvomim. Zakaj? No še to povem da sem pred parimi leti kar ene 3 leta trpela za nekimi psihično črevesnimi motnjami - dogajalo se mi je da me je zvilo v trebuhu in črevesju vsakič ko sem morala kam iti, iskanje wcjev po javnih površinah in ostajanje doma zarad strahu pred tem mi je vzelo 3 leta aktivnega življenja. To sem potem pozdravila s homeopatijo (dr.Hribernik je bil res zakon) No potem pa 2 otroka in vse že goraj našteto. z možem se ok razumeva, šepa sex, čeprav se izboljšuje od kar smo se preselili, prej sva bla preveč zmatrana očitno :) Zdaj pa me skrbi da se mi tele psiho čreva problemi vračajo. V mogoče malo predrugačeni obliki. ta vikend sva bla doma sama z možem, otroka na morju. lahko bi se super posvetila sama sebi in možu ampak ne. kar naprej me je nekaj bolelo in zvijalo po črevju, pa glavobol, pa kar neko trapasto čudno slabo počutje, kar v ležečki me je vleklo :) nobene energije. potem pa sva se odločila da greva nekam na obisk. že prej in na poti me je prav čudno tiščalo v grlu, kot bi mi zatekal jezik, v avtu se je to stopnjevalo do te mere da sem res mislila da me bo zadušilo. seveda sem se ustrašila začela pospešeno dihati sledili mravljinci v rokah in nogah, krivljenje prstov. mož je obrnil in me peljal na urgenco. do tam sem se že malo skulirala in zdravnica mi je vedela povedati da so mravljinci in vse ostalo posledica prehitrega dihanja. ok. potem sem počasi prišla k sebi ampak do večera ko sem zaspala sem imela povišan pulz in neko tesnobo v grlu in kot tisti cmok kot ko imaš tremo. no tako se mi je to odrazlo fizično. včeraj pa spet ko sem šla zvečer s kolegicam ven sem 1 uro pred tem presedela na wcju - driska, povišan pulz, nek čuden filing v glavi sploh en znam opisat. čisto pomirila sem se šele ko sem zaspala.
potem pa še to. nikoli ampak res nikoli jaz v življenju nisem pomislila recimo da bi se lahko enmu nekaj naredilo če je nekam šel. ali kaj podobnega. res nisem črnogleda - bila??!! zdaj pa me kar od šuba presune misel..kako bi bilo če bi moja tastarejša hči umrla..pa me že oblijejo solze. pa sta šli obe hčerki na morje z mojimi starši pa po parih dneh misel, kaj če sem ju v četrtek v zadnju videla da se jima kaj zgodi? kriza res ne vem kaj je to. iz tira me vrže povožen maček, misel kako testirajo kozmetiko na živalih, razni mejli na temo kako se živalim ali otrokom slabo gode. ne vem vse me prizadane.
hvala če ste se prebili skozi moje flavze. in res bom hvaležna če mi pomagate najti odgovor na kaj je z mano. kaj naj naredim?
hvala!
lara