writing-img

RE: Mail bivšemu-da ali ne?

clock-img

26.07.2007, 22:13

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Tudi jaz bi mu povedala, pa nebi pošiljala ničesar po mailu (danes se te reči lahko tako hitro zbrišejo) ampak direkt v obraz, brez obotavljanja.
In res je da ima oče pravico vedeti za otroka ampak še večja pa je njegova DOLŽNOST poskrbeti za svojega otroka. Če boš molčala bo samo tekla voda na njegov mlin še naprej, vsak nosi posledice svojih dejanj tudi župniki. Če se je odločil za celibat mu je bilo to prepovedano nihče ga ni  rinil v to (domnevam) da vanj vstopi. S tem je prevzel odgovornosti med njimi tudi vzdržnost ki jo je očitno prelomil in sedaj naj bi ti molčala???user posted image
Res je da vsi delamo napake, to je tako lepo rečt, ko pa se moramo z njim soočiti pa rep med noge ........tako ne gre!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

26.07.2007, 23:44

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2007, 13:31

clock-img

Anonimen

In zadeva rešena.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2007, 14:06

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Tudi jaz bi mu povedala, pa nebi pošiljala ničesar po mailu (danes se te reči lahko tako hitro zbrišejo) ampak direkt v obraz, brez obotavljanja.
In res je da ima oče pravico vedeti za otroka ampak še večja pa je njegova DOLŽNOST poskrbeti za svojega otroka. Če boš molčala bo samo tekla voda na njegov mlin še naprej, vsak nosi posledice svojih dejanj tudi župniki. Če se je odločil za celibat mu je bilo to prepovedano nihče ga ni  rinil v to (domnevam) da vanj vstopi. S tem je prevzel odgovornosti med njimi tudi vzdržnost ki jo je očitno prelomil in sedaj naj bi ti molčala???user posted image
Res je da vsi delamo napake, to je tako lepo rečt, ko pa se moramo z njim soočiti pa rep med noge ........tako ne gre!!!

Ni več kaj za dodat. Ploskala pa ne bom, ker se bojim, da bo katera rabila inzulin. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem