IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
Vprašenje za Joan našo poznavalko zakonov:
koliko prej moram oddati vlogo na CSD za porodniško pred nastopom porodniškega dopusta?
Madona si zakomplicirala vprašanje... A lahko poenostavim odgovor? 30 dni pred PDP nastopiš porodniško, vlogo oddač cca 60 dni pred PDP na CSD. Tako da je odgovor (na nagradno vprašanje) 30 dni pred nastopom porodniške. Mislim pa, da ni treba, da si točno na datum tam, ampak lahko malo potegneš, če še čakaš kakšno plačilno listo ipd... Če prej rodiš, pa itak nastopiš porodniško z dnem poroda. Pa da me ne bi sedaj katera ubogala in rodila pred porodniško, recimo da je bila Ija dovolj prezgodnja za vse aprilčice skupaj.
SinskaT, čestitke za cukr test, pojej kako tortico še namesto mene

, če je že jaz ne smem. Hvala za slikce!
Palček zavijalček, tista ki trdi, da so vrečkice zanemarljiv strošek... s sodelavcem sva računala, da ob dnevni porabi 5 plenic/ vrečkic na dan, samo za vrečke za te smrdljive pleničke zmečeš cca 300 EUR... Meni se ne zdi tako malo... sploh če jih vržeš direkt v smeti

Pri nas sva z

sklenila, da bomo plenicam namenili kar malo večji koš za odpadke na stopalko, ki se v redu zapre, in ne ropota preveč... Pleničko pa bova vseeno zavijala v male šumeče vrečkice (od sadja in zelenjave), ki jih pridno zbirava zadnje mesece ob nakupih, pa tudi če jih kupiš pri proizvajalcu, je cena nizka (2,1 EUR za 250 vrečk). Sicer nisva gorenjca, ampak vseeno...
Ali lahko napišete predviden datum naslednjega srečanja, da se ne zgubim na prejšnjih straneh?
Danes sva z mojim malo pasla firbec po trgovinah in s ogledovala
ležišča, verjetno bova vzela kar klasično vzmetnico v takšni ali drugačni varianti, pena naju ni povsem prepričala. Imate kakšen nasvet?
Seveda, domov sva privlekla še
Chiccotov ležalnik z igralom, 0+, ki je še novoletno darilo vd tašče...
Toliko za danes od mene, šibam prečekirat TV program, če so se slučajno zmotili in je kaj zanimivega (kot že tolikokrat doslej

), jutri pa k G na pregled, upam da ugledam še našega

na UZ.
Bodite pridne

in pobožajte bušije,
lp Joan