Za MŠ me zanima, če gre katera dopoldne? Gremo pol še na kavo?
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Mi2 greva dopoldan, ampak moj

sigurno ne bo hotel na

, jaz pa, če bom imela čas in če bova vsak s svojim avtom, komot.
Koš za plenice: meni se zdijo pri teh palčkih zavijačkih ful strošek tiste kasete, čeprav uporabnice pravijo, da konec koncev ne nanese ne vem kaj. Jaz bom kupila tistega v katerega daš katero koli vrečko in potem ima tak mehanizem , da ročaj potegneš navzgor in vržeš noter, potem se pa zapre z eno kuglo

(če je kateri zdaj kej jasno

, najbrž ne - ne znam ga glih opisat..., imajo ga pa npr. v Pikapolonici). Je sicer en velik kos bele plastike (bljak), ampak kuker sem ga jaz naštudirala, naj iz njega ne bi smrdelo (razen, ko ga odpreš). Moj voh je kar preveč izostren, tko da če to ne bo laufalo, bom pa jaz vsakič iz 4. nadstopja

.
Majček28, izgleda, da sem glih jaz vse zakomplicirala (mi takrat to sploh ni prišlo na misel, drugače se sploh ne bi slikala - ampak pol bi bila pa

, ker ne bi bilo slikce s tolikimi

) - to ni bil moj namen. Meni osebno bi bolj odgovarjalo, če jih daš v album pod geslo (samo imaš potem ti ful dela) oz. da nič ne piše spodaj (ker na netu smo zdaj že tako in tako), oz. mene izbrišeš. V glavnem, gre samo za to, da je forum navsezadnje le neosebna stvar, čeprav se jaz tukaj med vami počutim prav domače

.
Naredi tako, da bo za večino prav.