writing-img

RE: Ste ljubosumni?

clock-img

03.08.2007, 13:03

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Nimam bit za kej,jst sem njegova on je moj in to je to..če pa bi že mela razlog bi mu povedala da se počutim zapostavljeno in da mi ni kul,sam do tega še ni prišlo.Ne kontroliram kam hodi,ima kolege in kolegice in prav je tako..če pa mu bom dojadila pa jebi ga,life goes on
Mela pa sem fuul ljubosumnega fanta,tipu se je zrolalo ko je vidu da se s kom pogovarjam,pa da ne govorim v službi..jao jao

clock-img

03.08.2007, 13:11

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

tud sem, takrat ko je kaj drugega bolj pomembnega od mene user posted image ,
ampak pol ga pa prepričam v nasprotno user posted image .

iz malega zraste veliko

clock-img

03.08.2007, 13:23

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sem. Ampak v mejah normale.

Enako.

clock-img

03.08.2007, 13:34

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nič ljubosumna, itak vem katera je njegova ljubica in se mi zdi kar fejst punca, tako da nimam težav s tem ker jima zaupamuser posted image

user posted image

jst mislm,da si morata partnerja v vezi zgraditi tisti temelj zaupanja....in to je meja ljubosumnosti!biti ljubosumen do "meje",ki jo imata....to ni nič narobe,ker ljubosumnost sama po sebi ni nič slabega,v odnosu mora biti,težava nastopi ko ljubosumnost prestopi mejo zdravega razuma....
....ja midva sva "zdravo" ljubosumnana do najinega temelja zaupanja....

clock-img

03.08.2007, 14:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2007, 14:12

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

ja v mejah normale

clock-img

03.08.2007, 14:24

clock-img

Anonimen

Ja sem.Ampak le ko mi kdo da povod, ali če se spomnim, kaj iz doživetega(ne sicer izkušnja na lastni koži, pač pa poznam veliko moških in vem kaj so delali)

clock-img

03.08.2007, 15:01

clock-img

Anonimen

Kadar se počutim debelo...z grozno frizuro...kadar imam polmljene nohte...kadar...uf...ja, takrat sem ljubosumna na vse, kar ima dve nogi user posted image  Na vsak telefonski klic, na vsak mejl...ampak, moj ve, zakaj je to tako...in jaz tudi vem, da me ne bo prevaral...če me bo, bo na slabšem on.

Kaj pomeni v mejah normale?

Ne, ne bi bila vesela, če bi flirtal v pričo mene...bi kar povedala svoje user posted image

clock-img

03.08.2007, 15:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Se mi zdi, da nisem glih. Če z nasmehom in humorjem prenesem to, da gre frčefela za mojim na wc in ga tam utruja...torej, ne, nisem.

Se podpišem. Sploh me pa take ženske, ki se očitno lepijo po descih ne ganejo, bolj so tiste "ta tihe" nevarne. Ampak, enim pač ni nič sveto.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

03.08.2007, 15:17

clock-img

sonchica

pencil-img

423

malo je itaq vsak ljubosumen torej tudi jaz , ampak kot je že ena napisala ne porabljam energije za  ljubosumje ! 

clock-img

03.08.2007, 15:19

clock-img

Anonimen

Če z nasmehom in humorjem prenesem to, da gre frčefela za mojim na wc in ga tam utruja...torej, ne, nisem.

Se strinjam. Na mojega Kamikazo je navalila ena komaj polnoletna stranka in ga poskusila nekaj na veliko poljubljati, da bi mu ``kao`` cestitala za rojstni dan. Rezultat - predcasno sta zakljucila voznjo (gospodicna je morala iti pes), jaz sem pa skoraj od smeha crknila.

clock-img

03.08.2007, 15:26

clock-img

purple

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: nežna

.Svoje ne dajo user posted image user posted image

Se pravi so posesivne. user posted image

Tujega nočemo, svojega ne damo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Levinje mislim.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

03.08.2007, 22:55

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: nežna

.Svoje ne dajo user posted image user posted image

Se pravi so posesivne. user posted image

Pa kva pol!user posted image Čeprav itak ni res...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

03.08.2007, 23:30

clock-img

Anonimen

Če sem? Ne vem, zaenkrat ga ne gojim na zalogo.

Pokazalo bi se pa itak ob kakšni konkretni akciji.

clock-img

04.08.2007, 10:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jest pravim, da so ljubosumni tisti, ki ga sami okrog sračkajo in potem mislijo, da njihovi partnerji počno isto....potem pa pride do ljubosumja

clock-img

04.08.2007, 11:12

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Sem bila v mladih letihuser posted image user posted image user posted image Ampak tega je že dolgo. Pa tudi razloga nimam, vsaj zaenkrat ne.

clock-img

07.08.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

Malo sem že,kajti moj dela v taki službi kjer srečuje marsikaj tako,da mi glin ni vseeno zanj.
Nisem pa tisto,da bi mu kaj sponašala ali ga podjebavala,ko ga npr.kliče kakšna sodelavka.

Od začetka sem res bila bolj ampak bolj zaradi njegovih nočnih,ker včasih se je kakšen njegov sodelavec našel in povedal malo preveč kot bi smel.Ne sicer za mojega ampak tako na splošno.Potem mi je odilo marsikaj po glavi.
zDAJ PA KOMAJ ČAKAM,DA GRE V NOČNO IN IMAM MIR za rr.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2007, 20:05

clock-img

lunca99

pencil-img

47

In kaj,če sem?

clock-img

07.08.2007, 20:42

clock-img

Anonimen

In kaj,če sem?

Vprašanje je bilo in se ne rebiš razburjat.Če ti ne paše ne odgovarjaj.

clock-img

09.08.2007, 11:35

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ne.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

09.08.2007, 12:44

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Ne. Vsaj do zdaj še nisem bila. Če pa kdaj za kakšno pogleda, ali če se s kakšno znanko, kolegico pogovarja pa ni nič narobe. Dokler je zaupanje, sploh ni nobenih problemov.

clock-img

10.08.2007, 15:39

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Zdaj nisem ker nimam povoda,sem pa imela težave z ljubosumjem,ampak jih je bilo pol rešenih ko sem si to priznala in prebrala par dobrih knjig na to temo.Če me še kdaj prime si razčistim v glavi,zopet vzamem kakšno dobro knjigo in spet je vse lepouser posted image  Veliko mi je pa pomagl tudi mož,ker sva se odkrito pogovorila o najinih čustvih in kako je on trpel ko sem bila ljubosumna.To me je najbolj "streznilo" da sem začela delati na sebi.
Vse se da če se hočeuser posted image

clock-img

10.08.2007, 18:52

clock-img

Anonimen

Jaz nisem ljubosumna.
Nimam razloga za to. Če bi se znašla v situaciji, ki bi mogoče bila vzrok za ljubosumnost, nebi delala kravala in nebi komplicirala...pač nism tak tip ženske.
Je pač tko, da se skos trudim v zvezi...dajem in dobivam...in mislim, da sm zelo vredu partner (moj boljše skor neb mogu ujagat user posted image user posted image user posted image user posted image )...tko, da me ni ničesar strah..to je ponavadi razlog za ljubosumje- strah pred izgubo partnerja (pomoje)..mene ni strah user posted image

clock-img

10.08.2007, 19:03

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Jaz sem pa kar...recimo zdaj ko sva prišla z morja to lahko povem, da sem pa na plaži malo že bila...Ampak vidim, da sem ljubosumna takrat, ko se sama slabo počutim (ko imajo druge lepšo polt, lepšo rit, lepše kopalke, ...). Ko pa imam kul dneve, me pa nič ne vrže s tira, ker vem da on obožuje mojo rit, in vse na meni. Takrat pa z dvignjeno glavo hodim okrog, ga držim za roko in mi prav paše ko ga babe gledajo! Pač mam dobrega tipa, kaj čem?!user posted image  Sam res!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem