IZVIRNO SPOROČILO: saskija
Pajac najprej čestitke za dolgo ljubezen
. Glede cepljenja sem mislila, da prečitam strokovne zadeve ne neka mnenja vseh mogočih ljudi, prečekiram tudi to ampak ne vzamem vse za sveto. Običajno povprašam še kakšnega pediatra kja si misli potem pa se odločim.
Ja tudi jaz sem bolj pri tastarih tukaj gor jih štejem že 33 z mojim možem sva skupaj 10 let pa morem rečt da zaenkrat se dobro razumeva, kolikor pač moški razumejo nas ženske
.
Talika- zakaj pa ne ješ sadja in zelenjave, jaz jem recimo za zajtrk danes recimo samo dva jabolka in nekaj krhljem mandarine pa kakšno suho slivo, tudi malice so sadne, pa veliko zelenjave pri kosilu pa ga nič ne napenja. sem tudi pri prejšnjih dveh tako delala in sem vedno bila zdrava med dojenjem. napenjajo aditivi, bela moka, beli sladkor, mleko, jajca...
Hvala vsem!! Sicer si, kot sem že povedala, zadnje čase ne vzameva nič časa en za drugega... No upam, da bo ta veto na popoldanski in vikend internet izboljšal situacijo...
Saskija nisem mislila na tebe z onim postom, ampak bolj na splošno. Se strinjam s teboj.
Hrana: jaz tudi ne jem sadja in nekaj zelenjave

. Pravzaprav od sadja jem samo banane in mi že na ušesa ven gledajo... Sem probala z jabolki. Sveže ali kompot nema veze zvija ga že ob naslednjem dojenju. Melona-zvija. Suhe slive-zvijajo. Kaki

- zadnjič mi je 6x kakal v uri in pol ob tem pa tečen za p... Zadnjič sem kuhala piščančjo juho in sem dala por- ma za znoret. O čebuli in paradižniku ne smem niti mislit.
Ma res ne vem. Saj sem zato prekinila z brezmlečno dieto, samo je bilo slabše in zdaj spet ne vem kaj bi jedla. Kruh in margarina mi na nos ven tolčeta. Ostane pa krompir, riž, polenta, testenine, piščanec, puran, teletina, kak zajec ... In iz dneva v dan enako... Pašto bi ful rada jedla, pa ko ne znam nič naredit brez paradižnika ali mleka in smetane...