writing-img

RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica)

clock-img

15.08.2007, 10:15

clock-img

Anonimen

Vmes ustaviš, otroka mogoče nahraniš, po potrebi previješ, daš ležat na kako dekico na hrbet ali bok, tako za 15 min, da se prelufta, potem pa naprej...

A ti to resno misliš?

clock-img

15.08.2007, 10:20

clock-img

Anonimen

Komentar na mehko košaro:
Ko sem bila v porodnišnici so po enega dojenčka in mamico prišli z mehko košaro. Pa moj ni mogel biti tiho in je skomentiral, če nameravajo otroka v tem domov peljatiuser posted image , ker ga bodo imeli v prafaktorjih, če se kdo v njih zaleti.

Ne vprašat, kako nerodno mi je bilouser posted image .

Sam, OK, to je bilo v porodnišnici v MS. Tam pa marsikaj vidiš - tudi pohane piceke in velike šopke rož, ko sestre sam letajo, da jih čim prej odstranijo. Aja, pa tudi, da mamica odide mrtvo hladno na kavo v bližnji bife in otroka pusti v sobiuser posted image  

clock-img

15.08.2007, 10:30

clock-img

Anonimen

tudi pohane piceke

ej Raho, kaj pa je s tem narobe? user posted image  Meni se je tak zaluštal, pa še lačna sem bila kot volk, da sem tudi že skoraj rekla, da mi ga prinesejo user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem