IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sem una anonimna, ki je napisala pripetlaj z Metelkovo... in zgodba je vsekakor resnična, pa naj se sliši kakor hoče. Daddy, če ne verjameš, se ti lahko javim na ZS in povem še kaj več...
Narobe si me razumela, mogoče sem tudi malo smotano napisal. Jaz nisem postavljal dvoma v resničnost tega, kar si povedala v smislu, da si si izmislila ali kaj takega. Je pa kar nekaj stvari, ki jih ti niti ne moreš obelodaniti - n.pr. ali si prepričana, da jim je tisti čas v dežurni normalno deloval telefon? Ali je možno, da je bila napaka na liniji, po kateri je tebi normalno signaliziralo, kot da jih kličeš, njihov telefon je bil pa nem? Je možno, da sestra, ki si jo po tako dolgem času videla zunaj "inhalirati", prej morda ure in ure zelo stresno delala? Je možno, da sploh ni bila več na izmeni? Je možno, da je bila mogoče sploh od kje drugje ( n.pr. iz doma ostarelih, kot spremstvo bolnega človeka za na pot )? Je možno kaj drugega?
Vse to seveda nič ne opravičuje tega, da ti nisi mogla dobiti pomoči, ko si jo res nujno potrebovala. Vendar ima vsaka zgodba
VEDNO ( vsaj ) dve plati in kadar se malček potrudimo, včasih vidimo, da smo koga prehitro "pribijali na križ". Ne trdim, da vedno, večkrat pa.
Tudi, če mi pišeš na zs ( lahko mi, če želiš, še nikoli nisem nikogar odgnal, če je želel kaj poklepetati z mano ), tvojih težav to ne bo rešilo. Še enkrat pa poudarjam, nisem nikjer trdil, da je tvoja zgodba neresnična. Verjamem ti, da si jo ti videla in doživela točno tako, kot si delila z nami tu na forumu. Samo, mogoče čisto vseh dejstev niti ne poznaš.