writing-img

RE: Ali bodo vaši otroci hodili k verouku?

clock-img

24.10.2007, 12:58

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Misek mene zanima samo ena stvar. Kaj si po poklicu? Ne mislim s tem čisto nič slabega, prej dobrega. Ker vedno znova me impresionira tvoj besedni zaklad in način pisanja. Pa če se z vsebino strinjam, delno strinjam ali pa ne strinjam.

Sprejmem kot velik kompliment in v cast mi je (rastem ko kvas) user posted image . O ostalem na ZS, saj moj poklic sam po sebi ne govori nic o navedenem.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

24.10.2007, 13:01

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Sprejmem kot velik kompliment in v cast mi je (rastem ko kvas) user posted image .

Upravičeno. Vsaj z moje strani. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

24.10.2007, 13:05

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Potem sem pa ponosna da sem papirnati vernik. user posted image user posted image Verujem v Boga in ne Cerkev kot institucijo. Kako naj verujem v nekaj kar je naredilo tako zlo? Ni treba biti zgodovinar da najdeš te podatke.user posted image
Cerkev veselo šteje te papirnate vernike med svoje ovčice....če bi vsi ti verniki izstopili iz Cerkve bi njihovo število ovčic drastično padlo.
Sicer pa...zakaj je moja vera kaj manj vredna kot npr. Coltova? Ker verjamem v npr. splav?
Je splav greh Cerkve ali greh Boga?user posted image  Pa ni mi potrebno iskati ctate Biblije..jih poznam.

Še vedno verjamem da bom prej v nebesih kot določeni ''drastični'' verniki, ki ne vidijo svojih grehov.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.10.2007, 13:14

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Sicer pa...zakaj je moja vera kaj manj vredna kot npr. Coltova? Ker verjamem v npr. splav?

Mora biti manj vredna, saj se izmikas kontroli.  Ti nevredno, sprevrzeno v svoji biti, brezpametno zensko bitjeuser posted image user posted image   Seveda je manjvredna, ker si ti kot zenska manjvredna !user posted image user posted image user posted image  ....
Saj se zastopimo.....

Še vedno verjamem da bom prej v nebesih kot določeni ''drastični'' verniki, ki ne vidijo svojih grehov.

Ce vprasajo bozje predstavnike vere na zemlji, ne bo tako slo. Ne vem zakaj, vendar mocno dvomim, da jih vprasajo.... Zablodela filijala ?user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

24.10.2007, 13:18

clock-img

Taula

pencil-img

6340

''Ženska je napaka narave … s svojim presežkom vlage in s svojo podtemperaturo je telesno in duhovno … manjvredna … neke vrste pohabljen, zgrešen, spodletel moški … polno udejanjanje človeške vrste je samo moški."

Si mi to želel reči? Sej se kesam...se pač nisem rodila kot vladar moški.user posted image

Ampak mogoče dobim odrešenje ker sem user posted image user posted image

''Ves (ženski) spol je šibak in lahkomiseln. Odrešenje najdejo samo zaradi otrok''

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem