IZVIRNO SPOROČILO: jst86
se še kateri zdi da se želodček čudno "oglaša"? (joj kakšni stavki-upam da razumete)
a jim še vedno menjate strani ko spijo?koliko časa je to potrebno delat?
Želodček se tudi mojemu sliši, pa pri dojenju je slišati pretakanje. Upam, da je to ok.
Jaz ga ponoči še vedno dajem na bok in po vsakem podoju na drugi bok. Podnevi pa spi na hrbtu.
Naša noč: zaspal ob 21h ...dojenje 24h, 1.50h, 3.20h, 4.50h, 6.30h, 8.00h ......vmes je še parkrat hotel dudo ..... ajoj, ajoj .... zmeraj bolj imam občutek, da ga moje mleko ne nasiti več, čeprav podnevi pa je na 3 ali 4 ure. Ali mi priporočate dodatek?
melani dobrodošla

.... Bravo .... to pa je izkušnja in bravo za korajžo ..... hčerkica pa je prava bojevnica
Moj sonček še vedno fajn kašlja, nos mu čistimo kar s pingvinčkom tako, da sedi meni na kolenih nagnjen naprej in mu vlijemo veliko fiziološke. Ven mu priteče ogromno sluzi, z aspiratorjem pa še na koncu povlečem ven. Pri tem početju pa sosedi rabijo zamaške za ušesa .... ampak raje nekaj dretja, kot pa vneta ušesa.
Sem se pa tudi jaz prehladila ...... tako da, prehlad, nespanje, raste mi modrostni zob, matrajo me gljivice (verjetno je zraven še vnetje, ker me trebuh boli), stanovanje polno mojih las ...... sem v katastrofalnem stanju

.... sem se morala malo skašljat.