Danes je Živa po treh dneh brez vročine, še vedno kašlja in nosek ima poln, ta hujše je pa mimo.Ker je nekje zapravila aspiratorček od Nuby-ja,sem ji kupila novega od neke druge firme in je za en drekec pekec!Sploh ven ne potegne.
Še najboljše je Operil,pa fiziološka in balzam od Fitobimbi, ta kombinacija zaenkrat deluje za spanje ponoči.
Cuma - maš res dve lepi pupiki, Tinka pa je velika,če praviš,da ima že 68-74!
Glede "la nuvola di Fantozzi"

...včasih se mi res zdi ,da je nad mano.
Čakam mrzlo decembrsko burjo, da jo kam odpihne.
jana - uživajta v lepem vremenu!
mml - res smotani ti virusi...Živa ima dve možnosti,da jih vedno faše. Ali od tamlajše ali od tavečje sestrične.
Pa še jaz kaj pokasiram od otrok in prinesem domov....
Manca je prava faca na sliki, ko si posluša srček nekje na kolenu.
izabela -
za Matevža!
Mene je groza bruhanja, na srečo Živa še ni hudo bruhala.Zdaj je rota na pohodu in upam, da nas ne obišče.Obe nečakinji in jaz smo že bile v bolnici na infuziji zaradi tega.
lonja - pri nas je isto z atijem...Živa mu sledi non stop...pa ni važno,če jo je prej okregal...nič mu ne zameri.Še ko se gre tuširat, sedi zraven v kopalnici in komentira.
Danes sem bila pridna, pravzaprav sva bila pridna in sva pospravila stanovanje. Tako, da lahko ta teden že postavim smrekico. Nekaj malega sem pa že okrasila v dnevni in polepila vhodna vrata z zimskimi slikicami, ki jih že tretje leto rišem iz lepljivih barv....pa kar trajajo.
Živa pa je "prikrajšana" za veliko škatlo pliškotov in ostale ropotije, ki je romala v naftalin. Je bila kar šokirana, ko je zagledala na pol prazno dnevno sobo, kjer ima svoj igralni kotiček.
Seveda se danes nisem nič učila...jutri pa izpit

...ojoj.
Mogoče pa Fantozzijevega oblaka ne bo za mano v LJ in mi bo ratalo....

glede na to, da nekaj predznanja le imam.
Lep večer želim vsem in preženite zlobne viruse, če vam nagajajo!