IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
NRMM - Ma ste prav zadeli tale december...je res vesel! Do Božička ali dedka Mraza boste večino porihtali...ali še ne?
Živa bo tudi dobila tablo za risat,magnetno....komaj čakam,da ne bo več risala po stenah!
16.12. naj bi se odselili (13.12 pridejo zmontirat kuhinjo,15 položit parket,ostalo pohištvo pa pridejo sestavit to soboto in bo čakalo v otroških sobah,potem se pa samo prenese),zaenkrat kaže tako,potem še potrebujem par dni,da spraznemo staro stanovanje,do tam kot moremo,tako da bo dedek Mraz v miru...upaaam.Problemi so tudi s telekomom,ki mi hodijo priklapljat telefon/internet/televizijo že 2 meseca

,dela pa imajo ravno 5 min.Če bom pa brez interneta en čas tam,se mi pa

.
Mi smo Marušo odvadili z risanjem po stenah z celim paketom print papirja

.Ji je bil tisti kup papirja tako všeč,da do včeraj ni šla stran.Pa zdej ko zna narisat krog in kvadrat jo je samo veselje.No od včeraj zvečer,pa je tabla zakon

,danes zjutraj ob 6 je že risala nanjo

,sedela na kahli in ustvarjala

.
Maruša je v varstvu,Maša pa se krega tukaj v posteljici in smeji sama sebi,ker ne more dati nogic v usta,zoknčke si že sezuje,..........ima prevelik trebušček

.Se mi pa od včeraj popoldne postavlja na vse 4.Se postavi,par sekund gleda in ker so rokice še nemočne je v trenutku na noseku

,potem pa rije kot krtek.
Dva dni se že z Marušo skupaj kopata v tušu,Maruša na čase ni navdušena nad tem in jo kar zalije z vodo,Maša se ji pa smeji

,to bo šele veselica,ko bo Maša sedela.
Bo treba it Mašo previt,neki je ropotalo v plenici.
Mml ti pa le užiiivaj

.
Lep dan.