IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
NRMM ti pa maš lajf zdaj ko starega ni doma! Upam, da so se ti sinusi kaj spucali in da bosta mali fejst pridni...tako kot se spodobi. 26.1. sem jaz tudi za srbsko hrano...samo Maja mi je pošlogala,da grem takrat že rodit...pa saj...vas bo tolko tam, da me kera zategne do P
Jaz bi Marušo kr peljala k varuški...razen če je AB treba na uro dajat ko je glih tam. NE vem kako je s teto Zdenko, če to rada dela,...naša vem da ne bi! :)

lajf pa taaak ja

.......sej ni hudega,do sedaj je bilo prav super,celo pri kosilu sem zdaj,Maša pa spi.Tudi tale naš svinjak sem že kolkotolko k sebi spravla in ugotovila,da je od vseh nas 4ih mož največji

....

.Bo vsaj spucano med tednom,ko ga ne bo in ne bo delal čunkarije

.
Sinusi so kar ok,boli več ne,izcedka nagnusnega je pa še polno...grrrr!
Čuj pa tja gor te jaz peljem rodit pod roko,če je treba,sej ni daleč,pa se malo večernega sprehoda,ti ne bo škodovalo

.Lahko pa priletiš kako dopoldne do naju,če ti je doma dolgcajt.
Je šla maruša k teti Zdenki,sem ponoči prespala budilko in sem ji dala AB šele zjutraj,tako da nisem varuške utrujala še s tem,čeprav vem,da ji ne bi bil problem.
Cuma pri nas večeri zgledajo tako,ko smo same:najprej obe kopanje cca 15 min (vse se začne ob 18.30).Nalijem vodo,slečem Marušo,skoči v bano,grem po Mašo,jo slečem in dam v bano.Po čofotanju gre najprej Maša ven,obrišem,oblečem in nesem v stolček ali stajico,potem enako naredim z Marušo.Ura je nekje 19.00,ko smo konec.Prva dobi flaško Maša in uspavanje,potem sledi Maruša in če ''boh da''je ob 20.30 mir pri bajti.
tvoji dve punci sta pa taka cukerčka

.
Mml kje si pa ti danes????ne čakaš slučajno na frišno kavo

.
Bino alo alo??
Grem še malo pošnofat po rr,potem pa bo počasi čas,da greva po Marušo.
PAPA