Ja, pa to ni res kako imajo vaši tamalčki lepe in urejene kuhinje!
Ali ste jih pred fotkanjem ve spucale?
Živina je prav svinjak. Včeraj pridem zvečer s treninga in najdem posode vsepovsod, kuhinja polna zrezanih smokijev in polita z vodo...je kuhala "krompir in mesek".Še danes je nisem popucala in je tudi ne bom...naj jo kar
,saj je v njegovem "varstvu" to naredila.
In ker nimam kabla (še vedno...) ne morem dat slik gor.Bi videle, kaj je to prava kuhinja, kjer se dela in kuha na veliko.
cuma - ja, v Izolo pa res bolj malo zahajamo. Ampak enkrat te pa bom prišla obiskat,obljubim.Zdaj bom dva tedna fraj, najprej gremo na štajersko za par dni, potem pa se zmeniva!
arielca - težko je drugim povedat, da te je doletela taka huda bolezen.Ti govorim iz prve roke, ko sem jaz zvedela, da ga imam, sem bila v službi in pod šokom nisem mogla, da ne bi povedala najbližjim sodelavcem. Ko bi ti vedela, kako je hudo videti obraze ljudi, ki te imajo radi.
Potem pa povedati staršem....ajej...po preživetem prvem šoku sem samo še druge tolažila.
Ampak se pa rada pogovarjam o tem, mi je fajn dati ven iz sebe, če najdem sogovornika,ki ga to čustveno ne prizadane.
Zato kar pojdi do sodelavca, pokliči ga....bo vesel.
Pa tole je za njega

in

zate, da ti ne bo tako hudo!
Punce moje...grem jaz spat....moj me vabi v posteljo...hm,hm....le kaj bi rad