IZVIRNO SPOROČILO: mml
Najbolj specifična je bila še kačja koža...ki je bila ocvrta in je hrustala...vse ostalo je bilo pa narezano na majhne koščke in je bilo z raznimi omakami in zelenjavo, tako da je v resnici še najbolj spominjalo na kakšnega bolj atletskega piščanca
Te še ni zapustil humor

?Al te to gor drži pred jutrišnjim dnevom D.
Bolančki čimprej se pozdravite

.Baje se bo ohladilo in snegec bo padel,upam,da bo pomendral kaj te virusne golazni.........grrrrrrrr.
Šnucika super,da je Živa zdaj zdrava in,da se je vrnila barva na lice

,le naj tako ostane.
Moji punci ajata.Danes se po dolgem času nisem rabla ''kregat'' z Mašo,da je treba zvečer zaspat in zaenkrat jo še drži,upam,da bo tudi normalna noč.
Ne vem pa,kaj naj naredim z njo čez dan.Od kar je pogruntala zakaj ima noge je katastrofa.SPlazla je takrat ponoči in še drugi dan,zdaj pa se dere kot šoja,ko se zvrne na trebušček,ni šanse več plezanja,ampak samo na noge.In ker je še švoh v rokicah,se ne more povsod dvignit in potem se dere in dere in dere in jaz jo poslušam,poslušam,poslušam ampak jo imam hitro ''poln kufer''in si jo vzamem v naročje ali pa ji nastavim roke,da se dvigne in potem jo je sam smeh,vriskanje........Tega obdobja pri Maruši ne poznam,Maša me bo pa utrdila v orto

.
Jana no,pa ne more te čudna volja tak dolgo držat

.
Cuma kje pa si ti?Tinkara že prej zaspi?
Bino tudi tebe pogrešam.
HIMH tebe sem pa imela poln kufer v soboto

,tak da se ne rabiš javit

.
Lepo nočko vam želim.
PAPA