IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Danes je mml naredila otvoritev presrečnega dne. Moram povedati, da smo danes tudi zvedeli, da jutri Ela kooončno prihaja domov iz bolnice in se bomo čez vikend lahko že stiskali.
Tudi po počutju je končno nazaj stara Ela in se že igra ter barva in riše ter govori zdravnicam, da je že uredu.
Penicilin je prijel, kri je ok.
Tevžek pa samo še ful kašlja na vsake toliko časa, dihanje je od včerja ok, sicer smo še na ventolinu. Revček je imel že odvzem krvi. Je imel blago virozico, a na srečo dojenje pripomore, da ni imel vročine.
Mene pa tudi danes že malo žgečka po grlu
, ampak med dela čudeže...
Hvala za vse lepe želje, so pomagale!
SUUUUPER,da je Ela ok in,da ni bilo hujšega

.So pravi korenjaki tile naši otročeki

.No pa tudi Tevž ni kar tako...........čiiimveč cartanja med vikendom......to bo pasalo

.
Lonja ti imaš kaj štajerske krvi

?Jutri bo šele štala,ko bo domu prišel,nič ne bo boljše.
Po 1,5 mesecu

,mi je ratalo ujet urin od Maše..........sem pa svetovni prvak.Danes sem ji pa zalepla tisto vrečko iz vseh strani,da je bil kar vakum v njej in po spanju je bila tudi polna

.No in potem nastavim še v eno majhno vrečko in dam na predsobno komodo in seveda pol steče ven,ker se je obrnilo........za pop

.Ni pa niki bevsknila pri pikecu v prstu

.In očitno ji je dovolj krvi vzela,da se zdaj lepo tiho igra na tleh,kar v zadnjih dnevih ni bilo šans...........je šlo nekaj divje krvi ven

.
Zdej pa greva ajo ajo,verjetno bo mene prej vzelo kot njo.
PAPA