IZVIRNO SPOROČILO: jana73
NRMM - le po kom je tak
?

To tudi mene zanima,ja

. Res pa ne vem,kje si ti videla turobn Mb danes

?Je bil prav lep sonček pri mojih starsih,ki so par km iz Mb.Al se je tebi zdelo,da vidiš ljubljansko meglo

. Super,da je Ela ok,jo je prav super odnesla s to slinavko

.
Cuma,malo bolj bi se zadrla na RR,sej sem imela pc še prižgan

.Sta pa prva luštni tvoji punci in Tinkara resnično postaja svoji sestrci zelo podobna

.
Sonček ti pa le malo izpreži in si odpočij do dneva D.Kako pa tvoja velika punca?
NanaLiza

za peko piškotov,Ela je prava mojstrica očitno.Če bi jaz dala to delat Maruši........mah sej niti ne upam pomislit

.
Izabela upam,da ste uredili steno.Nama je pred rojstvom Maruše vdarila v spalnico grooozna vlaga,ko je bila tako deževna jesen.Sva potem rešila s sušilnim ometom,prelepila stene s stiroporom 3cm in sedaj ni niti vonja vlage,flekov pa sploh ne.
Šnucika ste kaj boljše z vročino?Tako na1x je zakuhala pred tednom Maša (prvo preverjanje mi je pokazalo 39,7

)in sva tudi šle kar k pediatru,kjer ni pokazalo nič,drugi dan tudi ne in potem je bila diagnoza 6 bolezen.
Me smo preživele prečudovit dan.Dopoldne smo šle malo v trgovino po ''lado''

(čokolado),potem k mojim.Obe sta mi brez kakršnih koli muk zaspali ob 12 in je bil mir do 15

,potem smo uživale na sončku,čeprav je mal pihalo.Dan je naokoli,Maša spi že od 19.20,Maruša od 20.30............mami gre pa zdej.
Uživajte!!!!!!!!
Mml konec je luštnega če se ne motim

...raportttttttttt