ojla!
Danes smo prišli nazaj s štajerske.
NRMM - si videla,da tokrat nismo prinesli snega.
Sedaj pa smo spet doma...Živa že tuli...itak,ko sem jaz za računalnikom je dretje,da ne morem niti brat,kaj šele pisat.
Tako jo kakat,pa noče že četrti dan....ne pomaga nič,ne slive,ne sirupi,ne litri vode,ki jo popije...enostavno noče,ker se ji ne da...pa še na kahlico je nehala hoditi,ker ji očitno ni zabavno.
mml - lepe slikce,Matic je pravi frajer,Manca pa mala velika sestrica!
Projekt

pri nas stagnira,hišni svet odlaga z izredno sejo,kaj šele z resnim delom.
Doma sta me čakala še dva negativna odgovora za službo.Moji so neznosno tečni,ne štekajo,da je službo dandanes težko dobiti.Moja mati me že gnjavi,da naj sprejmem karkoli,s tem misli tudi delo čistilke za 300-400 Eur(to v turizmu pomeni 6 dni na teden,če imaš srečo...)Evo...pa ne bom...ni šans!Že prejšnji vikend sem garala ko konj dva dni na solinarskem prazniku,da sem potrebovala dva dni,da sem se spočila.
Sedaj se bom spravila k pisanju izpitne naloge za trenerja,izpite sem že pozimi naredila vse.In iskala dalje nekaj spodobnega...pa ne,da sem izbirčna,ampak utrujena sem že dela za nič in stalnih poniževanj.
Drugače pa doma čakamo enega ali eno

,ki zamuja na svet že tretji dan.Pa še nič ne kaže.Moj brat bo že tretjič očka in če bo

,bo to že četrta punca pri hiši.

Same babe....
Živa se dere in dere...očitno me tako hočeta spravit v dnevno.