Jutro!
bino - hvala za kavico!
tinas - tudi naša je en tak mali hudiček.Nikogar se ne boji,govori kot strgan dohtar,po trgovinah sama nakupuje.
Sploh v vasi jo poznajo vsi in pri starih nonah vedno kaj dobi.
cuma - mene pa ta teden še čaka striženje.Tudi moji lasje kličejo po spremembi,ker so grozni....črn narastek na pol glave z oranžnimi konicami....
Verjetno pa sem bom vrnila na frizuro iz mladih let
,kratek paž s kratkimi franzami.
arielca - kako kaj tvoja alergija,saj si ti tudi alergična na cvetni prah?
Mene kar matra...trenutno mi je na oči in nos udarila.Nos imam po mojem že čist bogi,ker mi je včeraj zvečer kar kri začela teči
ali je bilo to od piva?
Torej...tretjo nečakinjo smo zalili...spodaj so vztrajali še dolgo v noč,tako,da ne vem,če je brat še živ,ker je čist mir v hiši
Vam moram še porod opisat!
To se ne zgodi vsak dan

:
Šest dni je bila čez rok in v ponedeljek zjutraj je šla noter,ker se ji ni več dalo.Pa ji dajo svečko in ponoči okoli 1h jo nekaj malega šraufa,na 10 minut.je šla spat in ob 3h jo prime lulat,pa vidi,da je nekaj krvi zraven.Pa panika...jo pošljejo v porodno,kjer je ne pustijo niti lulat,ne dobi klistirja in ji samo še prebodejo mehur.Potem je dobila popadke,ki je niso preveč boleli in v dveh potiskih je rodila.Vsa čila in spočita.Brat je uletel,ko so tamalo umivali.
Včeraj smo bili na obisku in tamala je pravi mali cukrček,mamica pa,kot,da se ni zgodilo nič.
Lepo je roditi v 10ih minutah!