IZVIRNO SPOROČILO: mojca75
mi tudi sušimo notri
No, pol se pa ne bom več zarad tega sekirala. M., pocartkaj svoja bolnika, pa nase pazi, da te ne okužita.
Jaz imam pa danes lenitis, se mi nič ne da. Pa bi bilo potrebno vsaj vzdrževat higienski minimum, če ne kaj več. Bolijo me noge in ta zadna od barbintona - ampak se je blo luštn zdivjat. Pa še pošteno smo se nasmejale - si lahko misliti 4 nore babnice na rekreaciji
Danes gremo pa popoldne v knjižnico na uro pravljic. Bodo poslušali Zvezdico zaspanko, potem pa ustvarjali zvezdno nebo. Moram kar zdajle copatke pripravt, da potem ne pozabmo.
Aja, sem se ravno spomnila. Bom znorela, ker ne najdem celo kopico bodijev številke 68

Zadnjič sem skoraj cel mesec iskala slinčke, potem sem ji že nekaj novih kupila, končno pa našla tam, kjer ne bi nikoli mislila, da so. Ampak sem jih enkrat prej "pospravila" tja, da jih bom potem zlahka našla. In tako zdaj iščem bodije, grrrrrrrrrrrrr... Pa imamo majhno stanovanje, kaj bi šele bilo, če bi imeli veliko hišo

bi sami sebe iskali. Potem pa še R komentira, da če bi blo pa vse pospravlen, potem.... bi ga kar
Zdej gremo pa v trgovino, bi Gregi rad za kosilo makarončke in grev kupit mleto meso.
Imejte se, tea