IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Zanima me ali katera od vas, ki ima že 2 otročka razmišlja o tretjem otroku. Jaz zadnje čase full premišljujem, da bi čez kakšni 2 leti imela še enega otroka.
jaz sem še o tadrugem nehala razmišljat (vsaj za enkrat) pa sej sem vam že pravila. kaj šele o ta tretjem. Svaka vam čast. Mislim jaz svojega življenja res ne vidim samo kot servis za otroke, oz to ni edino kar me osrečuje in izpolnjuje. Pa je Mojči moj njvečji zaklad, ampak...
Mogoče sem res malo čudna. Ampak se mi zdi pomembno da poslušam sebe in da se pomeniva z možem. Trenutno tako čutim. ne me čudno gledat če se kdaj premislim.
Drgač pa smo mi končno spet zdravi. prejšnji teden smo si porazdelili viruse in smo bili vsi trije bolni, najprej mojči, potem ati in na koncu jaz. Tri dni postelje, vročina in bolečnine kot ob gripi, na koncu pa še gnojno grlo in antibiotik. kaj je bilo ne vem, me niti ne zanima in upam dase nikoli ne vrne.
Ampak smo pobili bacile. Upam da do zadnjega. Najbolj em boli to, da nisem odtekla 10km na Ljubljanskem maratonu, ker sem bla čisto brez energije. Ves trud in trening "zaman". No ja, ampak drugo leto začnem že prej.
V službi me je jasno, vse počakalo, tako da sem ta teden spet v "paniki".
Mojči nosi večinoma 104 številko oblačil, oz za 3 leta, če je označeno po letih. Je pa res odvisno kaj in kako je krojeno. V glavnem pa vse stvari ožam v pasu. Smo zdele spet mal shujšali (meni sicer ni paniek). Mojči pa ima sedaj 14,2 kg. vagana pred dnevi.
Malo razmišljamo kam bi jo mahnili čez vikend. kot kaže bo lepo vreme, mogoče gremo za kak dan na morje. Ima ati dnaes RD in naju "mora" nekaj peljati. Bomo videli, če bo lepo, pa res smuknemo na morje.