writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

25.11.2007, 13:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

joooojjj kako je mala danes tečna. Prej na sprehodu sploh ni zaspala, kar se res redko zgodi, zdej je samo tečnarila in sem jo šutnila ven na balkon in uspela uspavati.... me prav zanima za koliko časa.....user posted image

upam, da bo kmalu lune mimo in da bo lepše vreme user posted image

clock-img

25.11.2007, 13:56

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Freycha in Tini jaz sem za! Čeprav vem, da sem vedno, ko dam malega spat čisto izmozgana in se mi še tuširat ne dauser posted image Ampak se bom že potrudla, če se bomo zmenle. S tem, da jaz pred pol deseto ziher ne morm.user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

25.11.2007, 13:57

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ojla!
Vceraj zvecer vec nisem prisla do racunalnika, ker ga je moz zasedeluser posted image .
Nocka bila tak tak, sem pa lahko spala do pol dvanajstih, ko sta moska vstalauser posted image . Sedaj pa spet pocivam, zraven Dinota, ki bo verjetno se kaksni dve urci spal.

Tako da danes je bolj dan za spanje, zunaj dez, za sprehod ne bouser posted image . Grem mal pogledat, kaj ste vceraj naklofale.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 13:59

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

madejka uf.. ti imaš pa zgodnje user posted image user posted image

kapica, kaj bi dala, da bi Dita kdaj čez dan spala 2 urci user posted image  pomoje bi jokala od veseljauser posted image

clock-img

25.11.2007, 14:06

clock-img

Anonimen

naša banana zdaj že 3 ure zunaj spi... user posted image user posted image user posted image   midva pa čakama, da se spakiramo malo na izlet...

no, jaz sem uspela malo pospravit, kosilo je blo fino... zdaj se še stroj racmank pere in suši....

no, kar lepa nedelja do sedaj...

ja, za žurko sem pa jaz tudi... okrog 9h se jaz že lahko primigam...pol ure gor ali dol...

clock-img

25.11.2007, 14:21

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Vidim da kr velik hodite v Avstrijo nakupovat in huraa za vse nakupeuser posted image user posted image .
Sanek, tu v Nemciji stanejo ciki ze cez 4 eur!!! Bravo za tvoja dva ,da sta bila tako pridna.
Krkatja, tebi sem se pa prav nasmejala. Dobra ideja, za naslednjic ko bom mogla mojga mal kaznovatuser posted image user posted image .
Zvesta, je bila pa veliika zlica banena, kar ej Izak dobiluser posted image . Fuul lepo, jaz se kr neki cakam.
Cesnca, jaz sem ze mela koaplke gor, pa sploh ni tak hudo. Sam si mores rect, da koga pa briga kaka zgledamuser posted image .
Madejka, a si upas svoje podocnjake z mojimi primerjatuser posted image ?
Freycha, a tvoja Dita je pa ze cist zares sam az Reneja rezervirana al kaj je zdaj to? Da drugi vec sploh ne sme v njeno blizinouser posted image user posted image user posted image . Ceprav vem, da ko bo DIta enkrat Dinota vidla, bo Rene ze pozabljenuser posted image user posted image user posted image .
Yudit, saj sedaj se ne redijo tako fejst kot na zacetku. Pa tud Dino je v 5-10min. gotov z zizanjem. Tako da jaz mislim da je cist v reduuser posted image .

Neko slonckanje se vam je vceraj kazalo punce, pa je vse v vodo padlo al kako? Ajajajaaajjjjuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 25.11.2007 14:25:20 >

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 14:24

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Mala se je zbudila, pa sem jo hitro nazaj uspavala.... vprašanje za koliko časa user posted image user posted image

jah kapica, bomo videli, kako se bo to izcimilo.... nazadnje bo pa lezbijka user posted image user posted image user posted image  Sicer je pa meni čisto vseeno, le da bo partner/ka ok in normalen/na.

Bom super tašča user posted image user posted image

clock-img

25.11.2007, 14:29

clock-img

kapica

pencil-img

5103

kapica, kaj bi dala, da bi Dita kdaj čez dan spala 2 urci pomoje bi jokala od veselja

Jaz bi pa jokala od veselja, ce bi Dino ponoci spal tako kot Ditauser posted image .

Ampak pali samo ce sem jaz zraven v postelji, ker tu pa tam mal poskiliuser posted image . Men pa pase, ker gre vecinoma z njim spat in se lahk mal spocijem, al ap sem na RR lepo v miru.
Sem si dobro to narihtalauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 14:30

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Bom super tašča

yeah right, ahauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 14:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

hmmm no ja.... imaš po svoje prav Kapica....... je skoraj res boljše, da vsaj ponoči spi user posted image

kva, a ne zgledam kot super taščauser posted image user posted image

clock-img

25.11.2007, 14:44

clock-img

anja7

pencil-img

541

Freycha tudi midva s Tilnom bova v sredo pršla. Povejte kje se dobimo.

clock-img

25.11.2007, 14:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jupiiiiii kolk bo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce, dajte mi pomagat, ker jaz nisem več tko zlo inn v ljubljani. Sploh pa se mi ne sanja, kje bi bilo toliko prostora, da se vse me z vozički zbašemouser posted image  
Vsaj kak predlog? prroosssiiimmmm

ob 12h bi vam ustrezalo? da ne bom ravno sredi noči proti Lj krenilauser posted image

clock-img

25.11.2007, 14:49

clock-img

kapica

pencil-img

5103

kva, a ne zgledam kot super tašča

user posted image Saj nase tasce tud mislijo, kak so superuser posted image .

Jaz sem vam kr faus, ko boste spet kofetkaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 14:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

2. zadevi:

ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!!
do sedaj smo prijavljene:
- tini6 (Špela)
- nia (Ian)
-madejka (Maj)
- Freycha (Dita)

LJUBLJANSKE BEJBE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Kje bi se dobile, pa ve predlagajte, jaz uradno nisem vem ljubljančanka user posted image user posted image user posted image
do sedaj smo prijavljene:
- Šiškamiška (David in Domen)
- rumba (Julija)
-*maja (Mija)
- anja7 (Tilen)
- Freycha (Dita)

clock-img

25.11.2007, 14:51

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, kako si pa ti? A je ze kaj boljse?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.11.2007, 14:53

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

kva, a ne zgledam kot super tašča

user posted image Saj nase tasce tud mislijo, kak so superuser posted image .

Jaz sem vam kr faus, ko boste spet kofetkaleuser posted image .

thja.... samo one samo MISLIJO, da so dobre tašče.

jaz pa že VEM, da bom najboljša user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2007, 15:05

clock-img

rumba

pencil-img

3745

kapica, mi smo že v popolni postavi, je živahno in vse po starem.... torej fajn.user posted image

clock-img

25.11.2007, 15:06

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, a bi morale na en tak plac, da smo lahko tudi notri? Če bo mraz....

clock-img

25.11.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

evo...zdaj se je po štirih urah zbudil, posral, lačen pa še kar ni user posted image

clock-img

25.11.2007, 15:07

clock-img

rumba

pencil-img

3745

zvesta, koliko je pa pojedal? Sorči če si že napisala, ker sem samo preletela.user posted image

clock-img

25.11.2007, 15:09

clock-img

Anonimen

ob 10h žličko banane in pol ure kasneje 140 ml Aptamila, pa par požirkov zize...

clock-img

25.11.2007, 15:16

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

rumba bi bili še zunaj? men za Dito ni panike, sam da ne bo mene zeblouser posted image

clock-img

25.11.2007, 15:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

user posted image  Izak!

clock-img

25.11.2007, 15:18

clock-img

Anonimen

Ja, bravo Izak dopoldne.... user posted image user posted image
popoldne pa gladovni štrajk... user posted image  mogoče, ker mu nočem več dat banane? user posted image

kdaj pa prebavijo to banano?
ker zdaj je bil kakec čist normalen, kot včeraj...

clock-img

25.11.2007, 15:20

clock-img

kapica

pencil-img

5103

A ve se mislite zunaj sedet? Jao babike, ste pogumneuser posted image .

Rumba, suuperuser posted image .
Zvesta, ga je zgleda banana tolk nasitilauser posted image .
Freycha, ja, jaz tud ze vem da bom super tascicauser posted image . Sam ce bo zena pravauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem