writing-img

1001 cvet

clock-img

02.11.2007, 14:47

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

A mogoče katera ve kdaj se začne ta nagradna igra? Lp

clock-img

02.11.2007, 14:56

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Hm ne vem, če se bo sploh začela ker Kolinska s 1.1.2008 ne bo več obstajala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2007, 14:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Hm ne vem, če se bo sploh začela ker Kolinska s 1.1.2008 ne bo več obstajala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2007, 15:11

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Res je ne bo več na tej likaciji, a mislim, da bo kot firma še  obstajala, saj so locirani še na primorskem.

clock-img

02.11.2007, 15:39

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Sam veš kaj nagradnih iger ima sedaj kolinska, ravno danes sem dobila tisto držalo za začimbe. Po moje nagradna igra bo, samo lahko, da se bo prej končala ali pa kasneje začela. Saj ta nagradna igra traja že oh let.

clock-img

02.11.2007, 17:48

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Saj res. Moram začet čajčke pit. Ziher bo spet kaka šalčka. Lanske so mi ble kar všeč.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.11.2007, 18:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Ja ne vem, samo kakor sem slišala od zaposlenih gredo s 1.1. na borzo, le zakajuser posted image

clock-img

02.11.2007, 19:09

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Dulcinea a jih mogoče zbiraš že več let? A so različne? Jaz imam od lani samo eno, rada bi jih imela pa še več. Pa me zanima a bom mela komplet ali so vsak let drugačne? Ker zadnjič sem v gostilni videla isto obliko kot jo imam jaz, le poslikava je bila različna.

clock-img

02.11.2007, 19:17

clock-img

Anonimen

Mene pa zarad Knnor-a zanima.Je bla pred časom nagradna igra,če si poslal tri znake knnor da si dobil rokavico in podstavek pa ni nič...pa se je že junija zaključila igrauser posted image

clock-img

02.11.2007, 19:22

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

**** jaz sem pa od Knorra dobila. Sem menda 2 x poslala pa sem dobila. Si pripisala svoj naslov? Si mogoče pozabila nanj? Jaz sem enkrat poslala račun od Dove in Axe za majico in je nisem dobila.

clock-img

02.11.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Zdej si me pa zbegala tako da ne vem če sem naslov napisalauser posted image
Ja sej pol pa ni čudno da nisem dobilauser posted image

clock-img

02.11.2007, 22:00

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

**** čist tko mi je na misel pršlo, če si napisala naslov, pa DŠ pa podpis, ker če ti kej od tega manjka, so lahko tudi picajzlasti in potem ne pošljejo že zaradi malenkosti.

clock-img

03.11.2007, 10:25

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

Dulcinea a jih mogoče zbiraš že več let? A so različne? Jaz imam od lani samo eno, rada bi jih imela pa še več. Pa me zanima a bom mela komplet ali so vsak let drugačne? Ker zadnjič sem v gostilni videla isto obliko kot jo imam jaz, le poslikava je bila različna.

Ne, lani sem prvič poslala. Sem dobila dve lepi skodelici. Če bi letos bile enake oblike bi bilo pa zakon.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

05.11.2007, 21:06

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Po preverjenih informacijah vam sporočam, da nagradna igra bo, začela se bo konec tega meseca. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.11.2007, 08:27

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Kaj pa moraš zbirati?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

06.11.2007, 16:35

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Mene tud zanima kaj moraš zbirat?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

06.11.2007, 16:58

clock-img

Anonimen

Pomoje kodeuser posted image

clock-img

06.11.2007, 18:14

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Očitno bo še najbolj da zbiram kar cele škatle, pa bom potem odstrigla kar bodo hotl met.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

08.11.2007, 14:48

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

user posted image user posted image  SANDRIN user posted image user posted image  najlepša hvala za informacije. Jaz te mam tuk rada. Mam že cel kubik škatlic in me je že kr stisnal, da nič ne bo. Jih zbiram celo leto. Po moje bodo kode, da ne morš porabit škatlic od lani, če jih katera zbira. Saj je vsako leto nagradna igra tam konec novembra. Sej kolinska se seli na Mirno, kjer že majo neke obrate, a ne?

clock-img

17.11.2007, 12:39

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

A se kej že za nagradno igro 1001 cvet? Tuš ma zdej eno nagradno igro, ampak to ni to, ker je treba račune poslat... Lp

clock-img

17.11.2007, 13:41

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Kolinska že kr nekaj časa spada pod Drogo, tako da je ljubljanska Kolinska v bistu ena njenih podružnic že kr par let. S 1.1.2008 bodo ta obrat v celoti zaprli, ljudje pa gredo tako kot je napisala Erdbeere, na borzo. Ne bo pa nobene selitve iz Ljubljane na Mirno.
Kolinska ima na Mirni res en manjši obrat, kjer je zaposlenih približno 30 ljudi - ta obrat zaenkrat še ostane. V njem izdelujejo Bebi, predvsem za Ruski in Ukrajinski trg. Je pa tudi njegova usoda v prihodnjih letih zelo vprašljiva.

clock-img

17.11.2007, 14:13

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Cukr pa kaj veš a nagradna igra bo? Tista ko je bila lani za skodelice in dekice pa termo flaške? Lp

clock-img

17.11.2007, 14:40

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

To pa ne vem. Če sklepam po tem, da čaje delajo v Portorožu, potem bi nagradna igra lahko bila.

clock-img

17.11.2007, 18:07

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici

A se kej že za nagradno igro 1001 cvet? Tuš ma zdej eno nagradno igro, ampak to ni to, ker je treba račune poslat... Lp

Nisi dobro prebrala pravil. Treba je poslat račune v vrednosti 10€ ALI odgovoriti na nagradno vprašanje. Nagrada je pa kuhinja, škatle za čaj (lesene) in polička za začimbe. Če pa pošlješ račun, lahko izbiraš med termovko ali keramičnim setom. Sem malo razočarana, ker ni šalčk.

clock-img

18.11.2007, 12:46

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Jaz sem čist dobr prebrala in razumem kaka so pravila nagradne igre. Želela sem povedat, če bo tudi še tista nagradna igra, ki je bila vsako leto, da je bilo treba poslat kode ali kaj podobnega, ne pa račune. In če si dobro prebrala si videla, da veljajo samo računi iz trgovine Tuš in to ni ista nagradna igra, kot je bila lani in prejšnja leta. Upam, da ta še pride.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem