writing-img

RE: 1001 cvet

clock-img

04.12.2007, 21:52

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Akcija je od novembra do februarja, ponujajo šalčke, krožnik in posodico za misli in čajnik. Je v belo zeleni kombinaciji. Jaz se priporočam za EAN kode, ki jih je treba zbrat. Menjam za točke od čokota in medveda za čokolino koledar

clock-img

05.12.2007, 09:04

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Kje pa si našla kaj imajo? A napišeš prosim link, da vidm kaj imajo letos. Hvala.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

05.12.2007, 09:09

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Sem že našla, kje pa se dobi letak? A ga lahko kar sprintamuser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

05.12.2007, 11:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2007, 13:10

clock-img

Anonimen

Čajnik mi ni no....vse ostalo je v reduuser posted image

clock-img

05.12.2007, 13:58

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

eno kodo 1001 cvet menjam za dm nalepko, a jo potrebujem jutri. če jo katera lahko odda danes na pošto je posel sklenjen!

lp

clock-img

05.12.2007, 14:39

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

že dobila. hvala.

clock-img

05.12.2007, 22:59

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Imam višek Čoko/Čokolešnik točk (v glavnem po 4) in še nekaj Lino medvedkov, pa cel kup Mercatorjevih nalepk - vse menjam za kode 1001 čaj , DM nalepke in slikce Kraljestvo živali..

Lp, DeVilla

Ena in ena je šest... :)

clock-img

06.12.2007, 13:21

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Imam čez 40 mercatorjevih nalepk in jih menjam za kode 1001 cvet

clock-img

06.12.2007, 14:29

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Jaz sem sprintala letak, upam, da bodo upoštevali in sem tudi že poslala. Drugače sem jih pa danes videla v mercatorju. So veliki, kot amerikanka kuverta in rumenkasti, če kateri kaj pomaga. Jaz se tudi priporočam za ean kode, najdlo bi se pa vsega nekaj. Tako,da prosim Zs. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

06.12.2007, 15:04

clock-img

mandarinca

pencil-img

98

Pozdravljene, zbiralke;
še ena med vamiuser posted image , ki fehta kode čajčkov. Jaz bi pa imela krožniček, pa imam še premalo kod; torej, če ima katera viška - lepo prosim - za zameno imam nekaj šparovih točk, pa sličice KŽ, pa še kaj bi se naško! Hvala!!!

Lep pozdrav! user posted image

clock-img

08.12.2007, 19:08

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Kaj pa tisti čaji, ki je dvojno pakiranje pa je ena koda. To se štejo kot ena koda??

clock-img

08.12.2007, 21:21

clock-img

maja979

pencil-img

823

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Kaj pa tisti čaji, ki je dvojno pakiranje pa je ena koda. To se štejo kot ena koda??

šteje se ena koda

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

10.12.2007, 20:53

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Letak sem dobila v Mercatorju, jutri izpolnim pošljem za skledo. user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:57

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Jst mam pa doma dve veliki škatli k so not tri vrste čajev (torej 60 vrečk) pa sploh ni kode gor. user posted image

Bi jim najraj kar celo škatlo poslala. Sam se mi zdi, da em nekje prebrala, da se diskontni paketi ne upoštevajo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.12.2007, 21:15

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Bi jim najraj kar celo škatlo poslala. Sam se mi zdi, da em nekje prebrala, da se diskontni paketi ne upoštevajo.

Dulči, diskontni paketki se upoštevajo. Jaz sem letos marcauser posted image al kdaj je že bilo, poslala samo eno vrečko od 1kg čaja. Zraven sem pa napisala da je 20 malih kod po 48guser posted image enako kot koda 1 kg čaja . In sem dobila škatlo. Pač kupujemo čaj ki ni v vrečkah. Saj ti v pravilih piše, da se upošteva vsaka embalaža, ki je kupljena v običajni trgovini.

clock-img

11.12.2007, 09:19

clock-img

Valentina

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Dulči, diskontni paketki se upoštevajo. Jaz sem letos marcauser posted image al kdaj je že bilo, poslala samo eno vrečko od 1kg čaja. Zraven sem pa napisala da je 20 malih kod po 48guser posted image enako kot koda 1 kg čaja . In sem dobila škatlo. Pač kupujemo čaj ki ni v vrečkah. Saj ti v pravilih piše, da se upošteva vsaka embalaža, ki je kupljena v običajni trgovini.

Mi smo tud na kilskih čajih user posted image
Torej, če dobro razumem si poslala namest 20 kod od filter vrečk 1kodo kilskega pakiranja user posted image

clock-img

11.12.2007, 12:24

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mi smo tud na kilskih čajih
Torej, če dobro razumem si poslala namest 20 kod od filter vrečk 1kodo kilskega pakiranja

Točno tako.V trgovini sem pogledala koliko g ima čaj v mali škatlici. Enake vrste čaja, kot imam jaz kg vrečko. In te g sem pomnožila z zahtevanimi kodami. (nekateri čaji so po 48g, nekateri po 54g). Poslala sem eno vrečko od kg in dobila sem leseno škatlo za čaj.

clock-img

11.12.2007, 13:56

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Tonči hvala!

Probat ni greh user posted image

clock-img

11.12.2007, 22:27

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jst jim bom pol tud poslala dve škatli od tavelkih čajev (v vsaki tri, pa bo za eno šalčko). Če ne druzga, bom za znamko dala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

13.12.2007, 20:32

clock-img

Tejči3

pencil-img

1

Dober večer!

Jaz sem tudi že poslala prejšnji teden kode za čajnik. Ko ga prejmem, vam sporočim kakšen je. Še pa vsekakor šparam kode za ostale izdelke, ki so tudi meni všeč.

Če ima katera kakšnega viška, menjam za Mercator točke,... Jih imam precej.

Tejči3

clock-img

14.12.2007, 11:32

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

jaz imam viška:

- Magnetke Fruchtzwerge: viška imam 7 3 8 8 4 8 : : - - - - = = =
- čoko točke: 2x4 točke, 2x2, 1x1
- DM: 13 točk
- Špar: 8 točk
- Mercator: 19 točk
- Tuš: 37 točk
- Nici točke: 3 točke
-Rama: 3x500 g, 1x250 g
- Lino medvedki: 2

V zameno bi imela ean kode od čajev 1001 cvet...

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

15.12.2007, 16:09

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Oj. A mogoče katera ve, kdaj kaj dobimo te šalčke in krožnike? Koliko časa ste lani čakale na nagrade? Lp

clock-img

16.12.2007, 14:57

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

dve vprašanji:
-koliko točk šteje ean koda od škatle sadni vrt v kateri je 60 vrečk (6okusov po 10 vrečk)
-koliko šteje sadni čaj ki je pakiran po 40 vrečk

hvala za odgovor ali pa če ne veste ima morda kaka tel. št. na katero se lahko obrnem?

clock-img

19.12.2007, 10:56

clock-img

Anonimen

Je ena napisala,da so nikakvi lončkiuser posted image
Nič ne bom bč pošiljala,dokler ne vidim kakšen je.Če ne jih bom pa za drugo leto spravlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem