writing-img

RE: 1001 cvet

clock-img

19.12.2007, 23:32

clock-img

Anonimen

No jaz sem se pa pozanimala in so mi odpisali tole:

Pozdravljeni,

prejeli smo vaše sporočilo z vprašanjem glede zbiranja kod. Vse kode veljajo enako, ne glede na velikost pakiranja, taka pravila veljajo že vrsto let. V upoštev zato letos pridejo vsi čaji 1001 CVET (ne glede na pakiranje in okus).

Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob skodelici dobrega čaja,

Marketing Droga Kolinska

clock-img

20.12.2007, 11:50

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Je ena napisala,da so nikakvi lončkiuser posted image
Nič ne bom bč pošiljala,dokler ne vidim kakšen je.Če ne jih bom pa za drugo leto spravlauser posted image

Saj pri teh reklamnih izdelkih res ne moreš pričakovat vrhunsko kvaliteto, za to so pa izdelki v trgovinah s ceno. Glede na to, da jih dobiš v bistvu zastonj kot nagrado za zvestobo znamki (kode so v bistvu dokazilo) jaz glih ne gledam na to. Saj tudi lanska dekica ni bila ne vem kaj, samo prav pa pride za piknike. Kdor pa pričakuje mercedes naj si pa stvari raje kupi. Tako je moje mišljenje, pa brez zamere.

clock-img

20.12.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

Sej v bistvu imaš prav ampak če so pa tisti lončki,kateri se hitro okrušijo pa mislim da nima smisla.Na sliki so mi res full lepiuser posted image

clock-img

20.12.2007, 21:10

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sej v bistvu imaš prav ampak če so pa tisti lončki,kateri se hitro okrušijo pa mislim da nima smisla.Na sliki so mi res full lepiuser posted image

Okrušijo se lončki, ki so pogosto v uporabi, oziroma tisti, ki niso iz porcelana. Tisti, ki so samo v omari se ne morejouser posted image user posted image user posted image . Meni so tudi všeč, pa čajnik tudi, zato bo treba pa na veliko pit, pa na RR fehtatuser posted image user posted image user posted image Jaz mam drugače ene šalčke od barcaffeja, pa se nič ne krušijo. Glede na to, da je znamka od iste firme, so mogoče tudi šalčke naročene pri isti.

clock-img

21.12.2007, 17:25

clock-img

Anonimen

Bomo vidl-je reku ta slepuser posted image

clock-img

21.12.2007, 19:23

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Podarjenemu konju se ne gleda v zobe user posted image

clock-img

21.12.2007, 20:10

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Moja lanska je še vedno taka kot nova in jo imam ves čas v uporabi. Iz nje spijem na dan ene 2 litra čaja in en liter kave, pa je še vedno ista. Bomo vidl, so rekli slepi. A je katera že kaj dobila? Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

21.12.2007, 20:12

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem poslala že pred cca. 14 dnevi in nisem dobila še ničuser posted image . Upam, da bodo poslali.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

22.12.2007, 22:39

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Jaz sem poslala pred enim mesecem pa še nič.

p.s. A je tud od vas katera sprintala tist letak, ko se še ni dobil v trgovini in poslala? Mene je strah, da ne bi nič dobila. Se lahko katera pozanima ali vseeno dobimo, čeprav ni originalen letak? Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

23.12.2007, 19:57

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tud jz sm poslala sprintan letak iz interneta, ker ga nisem dobila v trgovini. Ampak sem par dni kasneje dobila letak in poslala ponovno s kodami in tudi še nič. Upam, da bomo poslali. Včasih se spomnem so poslali zelo hitro.user posted image

clock-img

24.12.2007, 16:01

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

1001 cvet kodo od 1kg čaja menjam za šparove. Nujno rabim šparove, tko da če jih ima katera kaj viška se priporočam

clock-img

24.12.2007, 18:56

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Oj punce. Jaz sem danes dobila šalčke. Sam je bila ena razbita? Kaj bi lahko naredila? Kaj menite? Se da kako menjat?! Lp

clock-img

25.12.2007, 17:20

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

No jaz bom tudi zbirala, in se toplo priporočam za kodice.Lahko tudi kaj menjamo, če imam.

clock-img

29.12.2007, 12:19

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Študentka mici mene pa zanima koliko časa je trajalo da si dobila šalčke po tem ko si poslala kode?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

29.12.2007, 15:48

clock-img

TAMČI

pencil-img

63

Živjo!

Tudi jaz se priporočam za črtne kode čajev 1001 cvet.
V zameno lahko pomudim:
- sličice kraljestvo živali
- lino medvedke
- kode od margarine rama
- mercator nalepke
- tuševe zvezdice
... pa mogoče bi se našlo še kaj.

Zainteresirane naj se javijo na zs

Lepe praznike!

clock-img

29.12.2007, 20:55

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

ALISA, lahko ti rečem, da menda kar en mesec. Lej, 23.11 sem opazila, da je nagradna igra in par dni zatem poslala, sedaj 24.12 pa sem dobila nagrade. Na krožnik in skodelico pa še vedno čakam. Sem imela nekaj kod še od prejšnje zime, ker so prijateljice prepozno dostavile. Tako, da toliko ti lahko povem, kaj več nimam pojma. Lp

clock-img

30.12.2007, 11:58

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Hvala. Upam da bom dobila kmalu.

To je čudež življenja.

clock-img

30.12.2007, 13:43

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

IZVIRNO SPOROČILO: TAMČI

Živjo!

Tudi jaz se priporočam za črtne kode čajev 1001 cvet.
V zameno lahko pomudim:
- sličice kraljestvo živali
- lino medvedke
- kode od margarine rama
- mercator nalepke
- tuševe zvezdice
... pa mogoče bi se našlo še kaj.

Zainteresirane naj se javijo na zs

Lepe praznike!

Tudi moja ponudba je enaka teji. Tako ,da prosim ZS. Lp

clock-img

03.01.2008, 11:40

clock-img

alexia1983

pencil-img

42

potrebujem kode od 1001 cvet čajev in nalepkice Merkur.
I
mam pa na zalogi nalepkice od Špara in Merkatorja, pa nekaj nalepkic od DM-ja.

lp

clock-img

03.01.2008, 22:40

clock-img

tanara

pencil-img

30

Tudi pri nas bi se našlo kaj teh kod, a jih menjam le za Merkurjeve nalepke (rabim jih še 5). Upam da se vam še kje kakšna valja po denarnici. Plissssssssssssss

se priporočam na ZS

clock-img

04.01.2008, 12:29

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem pa danes dobila skodelico od 1001 cvet, zdaj pa čakam še na drugo.user posted image

Pol mam pa kode še za eno skodelico.user posted image

clock-img

04.01.2008, 13:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi danes dobila skodelico.Je zelo lepa in niti slučajno ni čip varjantauser posted image
Čakam še dveuser posted image

clock-img

05.01.2008, 16:25

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Jaz sem tudi dobila dve skodelici in sta prav lepi, tudi krožnik ni nič ranjen! ali pa grd ali pa slab tisk... Lp

clock-img

08.01.2008, 19:22

clock-img

gosavc

pencil-img

181

Tudi jaz zbiram kode čajev 1001 cvet.
Če jih ima kera oz. kdo se priporaočam.
V zameno lahko ponudim nalepke barbie princess, ledo auto, še nekaj drugih nalepk, in mercatorjeve nalepke zvestobe.

clock-img

08.01.2008, 20:10

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz sem tudi danes prejela šalčke, 2 sta uredu ena pa ima majhno napakico, sm ni panike.user posted image

To je čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem