cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Se zavedate kako hitro gre čas ?

clock-img

07.11.2007, 12:30

clock-img

Vesna

pencil-img

499

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz pa pogrešam mojo neizmerno neobremenjenost, flegmatičnost....večno, pa res večno sem se smejala....me je marsikdo vprašal, če je kdaj kakšna minutka, da sem slabe volje....

tekom let pa dobiš kilometrino, izkušnje in enostavno se ne smeješ več vedno....mogoče breme letuser posted image  mogoče samo drugačen pogled na svet.....user posted image

ja rija tudi jaz ne vem kdaj sem postala nekako družbeno okorna

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

07.11.2007, 14:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem  zavedam, da čas teče brez prestanka.

na evo, dobis kar hoces user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 15:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A ti nisi se nikol na cokolado mogla cakat?

user posted image user posted image  No ja... u bistvu se mi najveckrat vlece takrat, ko bi mojga naskocila, pa ga ni zraven!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2007, 17:14

clock-img

caillou

pencil-img

1854

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Za vse ki niste razumele bistva tegale posta, še enkrat. Ne objokujem svoje pretekolosti, se je samo spominjam in se ob vsem tem  zavedam, da čas teče brez prestanka.

na evo, dobis kar hoces user posted image user posted image user posted image

Bi se ti osebno zahvalila, pa zaradi anonimnosti ne gre. Hvala za ploskajoče smeške. Končno mi je nekdo polepšal dan.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

07.11.2007, 22:03

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Se zavedam ja. In me včasih kar stisne. Starejša kot sem, bolj opazim, kako čas mineva. Včasih ni šel nikamor, danes ne opazim, kam hiti. Včasih sem ga hotla pospešit, zdaj bi ga najraje ustavila. Najbolj hecno mi je, ko se spominjam preteklosti, da se v srcu sploh nisem postarala, samo čas je nekam šel. In podoba v ogledalu se spreminja. Samo potem pogledam svoja otroka in moža in vem, da sem se morala "postarat", da jih imam. In ni mi žal. In čeprav bom vedno nostalgično gledala v preteklost in minula leta, bom vedno vedela, da sem se morala postarat, da sem doživela to in to. Vse, kar me še čaka.

Sicer nisem brala vsega, ampak dvomim, da je katera lepše napisala.

Se podpišem. Tašonka, ful lep post user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.11.2007, 23:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Se podpišem. Tašonka, ful lep post user posted image  user posted image  user posted image .

Hvala.user posted image

clock-img

09.11.2007, 00:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa danes računala, da bom še ene petintridesetkrat videla takšno lepo jesen.....

In danes te lepe jeseni ni bilo več....

clock-img

09.11.2007, 09:40

clock-img

caillou

pencil-img

1854

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Jaz sem pa danes računala, da bom še ene petintridesetkrat videla takšno lepo jesen.....

In danes te lepe jeseni ni bilo več....

Mičuser posted image , kaj se ti je hudega storilo ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem