cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Vam je pri partnerju pomembna...

clock-img

13.11.2007, 19:12

clock-img

dadd0

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Ali vam je pri partnerju pomembna izobrazba in poklic, ki ga opravlja.

Seveda, da izobrazba ni pomembna, vendar osebno ne pristanem na nic manj kot magisterij. user posted image

Očitno si se, draga Karin, pri ocenjevanju mene malo uštela. Očitno ne bereš med vrsticami. Ko boš imela otroka in opravljala takšno službo kot jo jaz (tudi 12 ur biti na delovnem mestu, vedno v pripravljenosti)

Mogoče ti ne bi bilo treba toliko ostajati v službi, če bi imela večjo izobrazbo. user posted image user posted image

boš videla, da se je zelo težko s partnerjem pogovarjati

Pogovor? Kakšen pogovor. "Tišina tamo!" user posted image

clock-img

13.11.2007, 19:22

clock-img

dadd0

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Hm.. ful cudno. Ker moje izkusnje so pa take, da bolj je izobrazen, vecji tumpez je.. user posted image user posted image user posted image  Cist zares! Ne lazem se!!!

Očitno nisi spoznala veliko izobraženih moških. Zares izobraženi verjetno niso zainteresirani da tebe spoznajo, tako da imaš izkušnjo le s tumpeži in fijakerskimi konji ... user posted image

clock-img

13.11.2007, 19:24

clock-img

dadd0

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: Raho takoj si zamenjaj avatar iz opice v sovo

Ne bo pomagalo ne njej ne tebi. user posted image

clock-img

13.11.2007, 19:36

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

Hm.. ful cudno. Ker moje izkusnje so pa take, da bolj je izobrazen, vecji tumpez je.. user posted image user posted image user posted image  Cist zares! Ne lazem se!!!

Očitno nisi spoznala veliko izobraženih moških. Zares izobraženi verjetno niso zainteresirani da tebe spoznajo, tako da imaš izkušnjo le s tumpeži in fijakerskimi konji ... user posted image

A ti je pa res potrebno biti vzvišen? Tud če imaš na papirju še ne vem kako izobrazbo, ko tale post ne govori ravno v prid "oh in sploh" reakcij šolanega človeka na debato.
  Samo razmišljam, no.

clock-img

13.11.2007, 19:38

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Raho takoj si zamenjaj avatar iz opice v sovo

Ne bo pomagalo ne njej ne tebi. user posted image

Tule tudi .... ne vem, no. Misek te poseka v dialogu, pa BaguSka tud.

clock-img

13.11.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

dadd0....dej prosm nehi, k s svojmi posti sam dokazuješ puncam prav, tistim k so mnenja da so izobraženi dedci butastiuser posted image ....tak da nehi.... k to pol pomen da mam jst narobeuser posted image
Aja pa k si tko glasen, dej povej kakšno šolo maš, me prav zanima če raho potovčešuser posted image .....dvomim, dvomimuser posted image

clock-img

13.11.2007, 20:38

clock-img

Raho

pencil-img

4143

dadd0 - se moram pohvaliti - ravnokar sem končala Osnovno šolo za odrasle, sedaj bom pa nadaljevala izobraževanje na II. stopnji, in iscer pomočnik kmetovalca.

Ja, imaš prav, izobrazba je vseeno pomembna. Je tako prijetni občutek, ko človek ima končano neko šolo.user posted image

In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetriuser posted image

clock-img

13.11.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetri

Kaj pa veš, mogoče se pri njemu tud centimetri skladni z izobrazbouser posted image

clock-img

13.11.2007, 20:41

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

In mimogrede: izobazba se ne veča, ampak viša. Veš, so stopnje in ne centimetri

Kaj pa veš, mogoče se pri njemu tud centimetri skladni z izobrazbouser posted image

Kateri centimetri? user posted image

clock-img

13.11.2007, 20:41

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jao, jao. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.11.2007, 20:44

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jao, jao. user posted image  

Ooooo... sošolkauser posted image

clock-img

13.11.2007, 20:55

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image user posted image user posted image  Kaj bi rada ti neizobražena kur****user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:03

clock-img

Raho

pencil-img

4143

user posted image user posted image user posted image  Kaj bi rada ti neizobražena kur****user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa ne zdaj vsem tukaj javno razlagati, da nimam izobrazbe. Saj pa sem zdaj končno naredila 9-letko.

clock-img

13.11.2007, 21:18

clock-img

Anonimen

Pamet je v razgledanosti, kar pa ne pridobis glih s solo.

Pomaga pa, šola :), tudi če ni vse v njej :):

clock-img

13.11.2007, 21:19

clock-img

Anonimen

Men je pomembna pamet, ne izobrazba.

Kaj pa pomeni pamet? Kako jo vidiš?

clock-img

13.11.2007, 21:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Pamet je v razgledanosti, kar pa ne pridobis glih s solo.

Pomaga pa, šola :), tudi če ni vse v njej :):

agree

clock-img

13.11.2007, 21:24

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

No, pa ne zdaj vsem tukaj javno razlagati, da nimam izobrazbe. Saj pa sem zdaj končno naredila 9-letko.

Ja, naredila že. Samo nikomur ne povej, koliko let šteješ. user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:24

clock-img

dadd0

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
A ti je pa res potrebno biti vzvišen? Tud če imaš na papirju še ne vem kako izobrazbo, ko tale post ne govori ravno v prid "oh in sploh" reakcij šolanega človeka na debato.
Samo razmišljam, no.

A je stopnja izobrazbe res pomembna? Šolan? Od kod ti to? user posted image

Jaz imam osnovno šolo, vendar sem razgledan, več kot vsi vi ostali. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

, vendar sem razgledan, več kot vsi vi ostali. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj to smo že ugotovili.

clock-img

13.11.2007, 21:25

clock-img

dadd0

pencil-img

304

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
Tule tudi .... ne vem, no. Misek te poseka v dialogu, pa BaguSka tud.

Mogoče so izobražene. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:26

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ne bi rekla, da to o razgledanosti drži, dadd0 - če bi bil razgledan, bi bil bolj in ne več razgledan (razgledanost ni količina).

clock-img

13.11.2007, 21:26

clock-img

dadd0

pencil-img

304

dadd0....dej prosm nehi, k s svojmi posti sam dokazuješ puncam prav, tistim k so mnenja da so izobraženi dedci butastiuser posted image ....tak da nehi.... k to pol pomen da mam jst narobeuser posted image
Aja pa k si tko glasen, dej povej kakšno šolo maš, me prav zanima če raho potovčešuser posted image .....dvomim, dvomimuser posted image

Kmalu pa bom konačal osnovno šolo.  user posted image user posted image user posted image

Ampak sam pa tako razgledan, da ti pamet stane. user posted image user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:27

clock-img

dadd0

pencil-img

304

dadd0 - se moram pohvaliti - ravnokar sem končala Osnovno šolo za odrasle, sedaj bom pa nadaljevala izobraževanje na II. stopnji, in iscer pomočnik kmetovalca.

Sokmetovalica moja!!!!!!! Sošolka!!!!! Sva ful razgledana, a ne da? user posted image

clock-img

13.11.2007, 21:29

clock-img

Raho

pencil-img

4143

dadd0 - sem te že malo pogrešala. Kje pa je tvoj velecenjeni blog?

clock-img

13.11.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Pametni, izobrazeni in/ali razgledani ljudje svojih atributov ne rabijo dokazovati.

Slej ko prej se le-ti pokazejo skozi njihovo življenje :).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem