nekaj bi dodala glede četrtkovega srečanja: sem bila zadnjič v Mercatorju in je tamkajšnja igralnica res super - za starejše otročke. Če bi naše pikce želele imat na dekici se bojim, da zanje ne bo prostora, saj je tam polno otročkov, ki divjajo
Sem enakega mnenja, kaj pa če bi ponovile Kolosej? Smo imele cel prostor zase.
A boli katero križ?
Mene tako močno, da komaj malo položim in dvignem iz posteljice. Ma pobralo me bo od bolečine.
Metkica1 mene je tako bolel križ po prvem porodu, po šestih mesecih sem ugotovila, da mi je standardna višina previjalne mize prenizka, pa sem med majhnimi. Malo sem jo dvignila in po parih dneh je bilo boljše.
Sedaj sem si dala delat previjalno po naročilu. Luksuz vam rečem, 105 visoka, 90 globoka, v predale gre boga in pol. O bolečinah v križu ni ne duha ne sluha. BTW velika sem 164

.
Glede AD3, sem mnenja, da jih je potrebno dajati. Je pa res, da sem prekinila z njimi za več kot mesec dni, ker je imela kar naenkrat tako hude krče po njih (enako po D3). Na vsake 14 dni sva poskusili, no po mesecu in pol, ni bilo več krčev in sedaj zopet lepo dajeva kapljice vsak dan.
Trenutno iščem polovico pavšala, mogoče katera koga pozna?