writing-img

RE: A so vaši moški tudi tako...

clock-img

08.11.2007, 13:27

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Se nisem mogel spomnit kaj je tretja stvar in sem ti čokolado kupil da ne boš jezna. Saj ne ve človek ali bi user posted image ali user posted image .

user posted image

Drugič pa mu napiši ali pa daj telefon zraven. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.11.2007, 13:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja... jst sm tud vedno kriva, ker baje vse skrivam pred njim.user posted image

clock-img

08.11.2007, 13:29

clock-img

Raho

pencil-img

4143

lara larisa - jaz se sploh ne razburjam, ker mi je vse skupaj že smešno. Potem me pa sprašuje, zakaj se smejim. Včeraj mu nisem mogla razložiti, kako smo razporedili pohištvo v trgovini (sedel je poleg mene) in normalno, da je v od tamalega sobi bilo vse obrnjeno okoli. Komaj sem ga prepričala, kako smo se dogovorili v trgovini (z izrisom, ki ne bom rekla, kako dolgo sem ga iskala, ker ga je ON pospravil).

Pa mu rečem: Dragi, pa poleg si bil.

On odgovori: Ja, ampak to je 5 tednov nazajuser posted image

clock-img

08.11.2007, 13:41

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Moj lubi in datumi...dva pojma. Dobro da obstaja telefon oz. jaz da mu vse povem kam mora iti.
Ključi, telefon, denarnica....če jih ne najde sem jaz kriva ker mu premaknem stvari. Greva v trgovino, mi da denarnico v torbico, pol čez 5 min, je pa paničen da jo je pozabil v avtu.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

08.11.2007, 16:43

clock-img

sonjah

pencil-img

164

Jst pa moram priznati, da je moj user posted image  precej boljši od meneuser posted image , kar se tiče organiziranosti in reda. Ima vse pošlihtano in evidentirano. Svaka mu čast, res. user posted image user posted image

clock-img

08.11.2007, 17:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne, moj možek ni tak, jaz pa tudi ne.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

08.11.2007, 17:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

...pozabljivi?user posted image

Če so takouser posted image

Ne vem...ne vodim statistike....user posted image  user posted image ...še sebe ne sfolgam...user posted image

clock-img

08.11.2007, 17:51

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Še bolj! Njegova očala (z dioptrijo) že iščem od avgusta pa jih nikakor ne najdem, spomni se pa tudi ne kdaj jih je nazadnje nosiluser posted image  Jaz mu večkrat rečem kar zlata ribica - spomin ima dolg glih eno minuto....

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

08.11.2007, 18:02

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

ne moj ni pozabljivuser posted image

clock-img

08.11.2007, 18:03

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ne. Pri nas se spomni nekdo za ene stvari in drug za druge. Tako imava razdeljena področja, ki jih je treba pokrivati.

clock-img

08.11.2007, 18:06

clock-img

Anonimen

Pri nas je klasika: ko gremo na morje, ima on na seznamu (v glavi seveda) 3 stvari (ščetko, gate, majico). Od tega najmanj 2 ostaneta doma. Jaz imam na seznamu 587 stvari in od tega ponavadi ničesar ne pozabim.

clock-img

09.11.2007, 00:18

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

V glavnem, jaz sem se začela bati, da bo pozabil dihati

Aja - the best of the best: KO nekam gremo, se lahko odpelje mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas jaz vedno zamudim knjižnico, pozabim zaklenit auto ... on pa prinese iz trgovine 1 : 10

clock-img

09.11.2007, 00:20

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Greva v trgovino, mi da denarnico v torbico, pol čez 5 min, je pa paničen da jo je pozabil v avtu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 00:32

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Še bolj! Njegova očala (z dioptrijo) že iščem od avgusta pa jih nikakor ne najdem, spomni se pa tudi ne kdaj jih je nazadnje nosiluser posted image  Jaz mu večkrat rečem kar zlata ribica - spomin ima dolg glih eno minuto....

no, tle sem se pa jaz našla user posted image  vedno iščem svoje špegle. jih nekje odložim, da mi jih hčera ne bi zagrabla, pol jih pa ne vidim najti user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

09.11.2007, 09:28

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Jst sem taka kot tvoj mož za vse stvari razen za hčerko. Tam si pa vse v nulo zapomnimuser posted image
Dokaz moje pozabljivosti: psa sem pelala ven, vzela povodec, in kaj še majka? Ja pes seveda! Sem se spomnila šele ko sem iz tretjega štuka čez celo parkirišče prišla, da nekaj manjkauser posted image user posted image  Povodec v roki, pes pa doma!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

09.11.2007, 09:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Dokaz moje pozabljivosti: psa sem pelala ven, vzela povodec, in kaj še majka? Ja pes seveda! Sem se spomnila šele ko sem iz tretjega štuka čez celo parkirišče prišla, da nekaj manjkauser posted image user posted image  Povodec v roki, pes pa doma!

Ajme... user posted image user posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem