writing-img

RE: Novembrske levinje 2007

clock-img

18.03.2008, 21:46

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Jaz se grem tud mal k user posted image  stisnit, mogoče pa pade kak user posted image , pridem pol nazaj....

A gresta punčko narest? ... ker jaz mam tud sina ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bi imela tud punčko, ampak čez kaki dve leti... user posted image

Pazi Debeluškin komentar...user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:47

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Kakšna pa je nagrada za 201 stran? user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

clock-img

Oranža

pencil-img

1337

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ej punce, tista ki bo začela Novembrske levinje part 2 naj NUJNO najprej skopira naš seznam in ga mal uredi, a prov????

Se mi zdi da ti kej tacga še tanartabuljš obvladaš, pa dej ti nouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

clock-img

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

user posted image user posted image user posted image  jaz, Debeluška nagrado prosim.... user posted image user posted image

Bo user posted image  kar počakal, je tle bolj zanimivo...user posted image user posted image

clock-img

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

OO Nicolina sej smo že.. Čestitke user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:48

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Nicolina, želim ti več sreče user posted image user posted image user posted image

Ves šarm ki ga moj zdaj premore je:
user posted image

Dajica, daš citiraj nad sporočilom je!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

clock-img

18.03.2008, 21:48

clock-img

manca

pencil-img

1041

ne, nobena ni uganila...ima avto Picasso od Citroena in bo ženo peljal na dopust v Italijo...ker gresta v kamping, bosta dala jogi zadaj v avto in gor na njem spalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kdo bi si mislu a ne...jaz sem računala, da ga bo kdo vzel za kakšen vikend al pa za otroke da bi gor skakaluser posted image user posted image . Ampak zanimanje zanj je bilo pa ogromno...še dobr, da sem danes umaknila oglas

clock-img

18.03.2008, 21:49

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Nicolina, ne hodi nikamor, ti nagrado "pripravljam" user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:49

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

A nas bodo zdej zaklenili?

clock-img

18.03.2008, 21:50

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: manca

ne, nobena ni uganila...ima avto Picasso od Citroena in bo ženo peljal na dopust v Italijo...ker gresta v kamping, bosta dala jogi zadaj v avto in gor na njem spalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kdo bi si mislu a ne...jaz sem računala, da ga bo kdo vzel za kakšen vikend al pa za otroke da bi gor skakaluser posted image user posted image . Ampak zanimanje zanj je bilo pa ogromno...še dobr, da sem danes umaknila oglas

Bemti, jaz mam tud velik prtljažnik ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

18.03.2008, 21:50

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Čakam...user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:51

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Ta je pa dobra....user posted image user posted image

clock-img

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Nicolina, a je lahko moški striptiz?

clock-img

clock-img

manca

pencil-img

1041

Vprašanje: ima še katera probleme s v avtu? Moj se zadnje čase skoz nekaj , smo mogli zadnjič na poti iz Lj. prav ustavit na Voklem, ker se je tako jokal, kar se ni razpočil....

Naša se je zadnjič tudi jokala...smo bili na Katarini pri Medvodah na obisku, pa sva jo malo še vozičkala okrog. Ko pa sva jo dala v lupinco, da bi šli domov pa v jok...na sredi poti do Kranja smo potem ustavili avto, saj je bilo že nevzdržno. Sva se sprehajali potem malo zunaj, pa spet v avto pa sem jo mal nase priklopla. Ko sem jo dala pa potem nazaj v lupinco je bilo bolje in sem morala vso pot do doma nakladat, da je bilo zanimivo in ni bilo treba jokat. Danaja, še dobro, da te ni bilo v Medvodah, ker bi potem poslušala celo opereto zarad našeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:53

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

UUUU, seveda, da se mal razgrejem, pol pa hiter skočim k mojmu....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:53

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Pa da ji ga ne bi slučajno na ZS poslala ... da mamo še me kaj od tega .... smo ji me teren pripravile, da je prišla na 201 ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

18.03.2008, 21:54

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Pa da ji ga ne bi slučajno na ZS poslala ... da mamo še me kaj od tega .... smo ji me teren pripravile, da je prišla na 201 ... user posted image

Se popolnoma strinjam......user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:55

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Manca - držimo pesti za službo od tvojega user posted image .
Jogi - heh, nimam pojma. user posted image

clock-img

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

Dajica, daš citiraj nad sporočilom je!

OOOO, superca, hvala, tud tebi gruska. Sej sem ze probavala tko, sam sem vedno oznacila del teksta, pol pa ko sem se jaz kaj napisala, je bilo vse v belem okvirju. Zdej pa stima. Nc ne smes oznacit, sam citiraj, pol pa zbrises ostalo..juhuuuuu user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Nicolina, najprej ena rožica,
user posted image

moški striptiz pa sledi, pod pogojem, da ne boš zamerla, ker je šalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:56

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Sem si dovolila nardit drugi del naše teme s seznamčkom da ga ne zgubimo user posted image  Sam čvekajmo pa še lepo naprej tle dokler nas ne zaklenejo a ne?

clock-img

18.03.2008, 21:56

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jogi - heh, nimam pojma. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ti pa dolgo pišeš komentar .... user posted image user posted image  ... je že povedala, zakaj ga bojo rabil ....user posted image

clock-img

18.03.2008, 21:59

clock-img

manca

pencil-img

1041

Gruška,  a gresta v Ikeo nabasat cel prtljažnik al bi se našlo še kaj prostora? Bi rabila eno stvar od tam, pa če je morda še kaj prostora bi se priporočala če bi mi jo vzelauser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 18.3.2008 22:00:12 >

clock-img

18.03.2008, 21:59

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Laubica - ku ku, daj se mal oglasi, da vidmo če si še naša user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 22:00

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem