Hoj evo mi smo že iz dooolllgega sprehoda..zdej pa mam kr neki za prebrat..dobr da tamala še kr spi...tole jo res fuuul zmatra...
evo na hitrco napišem par stvari, pol bo pa verjetno že lakota...
..hahahahahaaa sorči..sem se takoj spomnila k sem to zagledala...
..naj ti najprej rečem, da bi šla takoj še enkrat čeprav nisem čutila ene noge in nič riti
..pri meni je bilo tako da se mi ta tekočina ni lepo razlila po vsem hrbeničnem tem epiduralnem centru in sem na desni strani trebuha (eno tak majhen krog) čutila prov vse..in mi je dodajal in dodajal in dodajal oziroma večal dozo dokler nisem čutila noge in riti...
..pritiskala sem fulll dobr ker niti nisem bila tako zmatrana in je po 6-em poiskusu že bila zunaj...sicer sem zaradi mojega dobrega potiskanja fasala full hude hemeroide, ampak to bi bilo verjetno tudi brez epiduralne...
Superca je...pa ti si bila zadovolna?
Stajica- jez sem jo sicer imela in mi nič ne fali...za našo bom pa še razmislila, ali jo bo mela ali ne...verjetno ne..ampak nikoli ne reči...
skuba..a jo boš naročila..kaj pa če se nas več zbere (ki jim je všeč) in jo skupaj naročimo...se vsaj poštnina razdeli..pa smo mal pršparal..men je tu ful dobra...
kok je pa to veliko-približno?
Laubica-Timonu vse najboljše za mini RD!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: barika
aja, nisem vam povedala, danes smo bili na tehtanju...v glavnem, naš mali ima 6730g in 61,5 cm...veeeelik (za nosit in za moj križ), je pa baje vse po standardih
Bravo!!! lepo rastete....ko tole berem se mi zdi da imate že tako velike sončke..me prov zanima kok se bomo mi drug teden natehtali...
Rozika-Neža..vse najboljše tudi tebi!!!
Aja..drugače pri nas nič novega...smo pridni lepo panamo in se ne bomo preveč hvalili, ker se zadeve hitro obrnejo...
Jaz sem danes pomila okna, posesala, pobrisala prah..naša Šjora se je pa lepo v posteljici igrala dokler ni zaspala...mah je pridna ni kej...
no zdej bo pa dovolj...
lep dan, še naprej...papaaaaaaaaaa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84