Dobro jutro,
Debeluška hvala za kavico, super je bila. No naš mali še spančka....ful napišete jst pa sproti pozabim...sej probam spremljat da pol ni veliko za prebrat
Mamtheo tud jst pogrešam...upam da so ok. Ja Scuba dej res ji pošlji sms, da bomo vedle da je res ok.
Kanarka....se zgodi...samo da je vse ok z dojenčico
. Zdej jo boš ziher prvezvala tud samo za 1 m vožnje
Jst sicer zaenkrat še nisem šla nikamor tako da bi bil lačen in bi jedel, ker se še izogibamo gužvi v teh centrih k je tolk enih viroz, ampak če bi šla bi ga definitivno podojila v avtu, nikakor pa ne po flaški, ker otroka samo zmedeš in to res ni dobro. Vodo mu pa jst dajem po žlički. Sem mislila da so v Angliji patronažne kej bolj moderne

No ja sej ne smem sodit k ne poznam - pardon.
Tanayya29
za nick. Mal sem zmedena, nekatere imate že 3. posvetovalnico,
martita se mi zdi; ja kolk so pa stari vaši otročki, mi imamo naslednjo tam okoli 3 meseca, pol se mi zdi pa da okoli 4,5 al se motim
Stajica: Punce a vam ne bi bli manj komplicirano v neckermanu jo naročit al pa it kam v štacuno pogledat kolk je sploh razlika v ceni...sej imajo pr nas tud vse sorte oblik, al pa recimo Austrija Babys'r'us ma tud ziher vse živo...pa do Austrije tud ni daleč

. Ne vem no, se vtikam ane....sej bom nehala
Kakšno imate pa kaj vreme...pri nas je oblačno, pa so rekli da bo sonce

, no bomo vseen šli mal ven. Dons mam oba škrata doma
Anit28: dobila cd

. Hvala, samo račun še pošli prosim

.
Nč grem , da še kaj naredim, kosilo že kuham: bomo imeli juhico, pa puranje zrezke v smetanovi omakci iz soje in graham široke rezance
Nasvidanje....