cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007 (3. del)

clock-img

13.01.2008, 22:06

clock-img

Anonimen

Evo slikice, Ronči :

user posted image

user posted image

user posted image

No, pa še več jih je, ampak so v pranju. user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Baja mah tista tvoja enauser posted image Si še vedno lahko popolna!user posted image
Pa kje je zdaj ta tvoj slonček s kompasom... si ziher da se ni izgubil?user posted image

jah takrat je do mene najdel.... sam naju zdej še spravlja v pogon, potem gre pa lahko naprej user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:20

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Baja mah tista tvoja enauser posted image Si še vedno lahko popolna!user posted image
Pa kje je zdaj ta tvoj slonček s kompasom... si ziher da se ni izgubil?user posted image

je ena na joški... na riti in stegnih jih pa raje ne štejemuser posted image  No vidiš, nisem jaz kriva, da se moj slon zadržuje v hočahuser posted image user posted image

jaaa afnica sprehod po bistrciuser posted image  A veš da sem ravno zdaj en dan študirala, če si že tetka al še ne... No, če ti bo od cartanja nečaka/inje ostalo še kaj cajta za kak sprehodek, bom zelo veselauser posted image
A_R a to je tvoja mami sešila? Ful dobrouser posted image

clock-img

13.01.2008, 22:23

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Freycha pošli ga naprej! To je ukazuser posted image Ga ne rabita tak ko midvauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

13.01.2008, 22:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, jaz nisem nobenemu dajala fluorovih tabletk. Naša pediatrinja in zobodravnica sta proti. Sem jima pa že takoj, ko sta dobila prvi zobek začela umivati s ščetko in dodala za milimeter (ampak res malo, tolio da se vidi) otroške zobne paste. Tudi ta vsebuje fluor in kar otročki pač vse dol pojejo, ga že s tem nekaj dobijo. No, tako sta meni zdravnici svetovali.user posted image

ma meni je malo čudno, da bi ji dajala tabletke, če sploh še zob nima, te tabletke bi mogla pa dobivati proti kariesuuser posted image  Sem pa še na MON-u povprašala, pa še od ene pediatrinje bom prosila za mnenje.... Mi gre pa tako na živce, da imajo tako različne poglede na iste zadeve.....

clock-img

13.01.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Mene pa najbolj moti celulit, ko ga prej nisem nikoli mela, zdaj pa... Pa strije me ne motijo tako, pač je skrito - do poleti user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:26

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha pošli ga naprej! To je ukazuser posted image Ga ne rabita tak ko midvauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ga bom jaz malo od mojega moža odstrigla, pa ti pošljem, prav?user posted image  Slončka, da ne bo pomote...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:28

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kva pa vem... razmišljam, da ga še malo naokoli pošljem user posted image user posted image user posted image  potem pa mogoče še kaj v vašo smeruser posted image

clock-img

13.01.2008, 22:29

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, ja res je. Mene tudi ful jezi, da si niso enotni. Eni jih pa ful zagovarjajo... Ma, nisem pametna.... Jaz sem se potlej čisto po svoji vesti odločila. Imata pa oba ful lepe zobe.user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:30

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Mene pa najbolj moti celulit, ko ga prej nisem nikoli mela, zdaj pa... Pa strije me ne motijo tako, pač je skrito - do poleti user posted image user posted image user posted image

Proti celulitu je meni ful pomagala Vishy-jeva krema. user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:32

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Freycha, ja res je. Mene tudi ful jezi, da si niso enotni. Eni jih pa ful zagovarjajo... Ma, nisem pametna.... Jaz sem se potlej čisto po svoji vesti odločila. Imata pa oba ful lepe zobe.user posted image user posted image

sem enkrat slišala enega zobozdravnika, da niti ni tak fajn, da imajo otroci fuuuullll dobre prve zobe, ker jim ne odpadejo tak hitro, kot bi bilo priporočjivo, potem pa drugi set zob nima kam it user posted image  potem pa razumi kaj je prav in kaj ne....

clock-img

13.01.2008, 22:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Proti celulitu je meni ful pomagala Vishy-jeva krema. user posted image

Hvala user posted image Si bom jo nabavila user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:38

clock-img

tinispela

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Mi vse fajn po tleh obrišeta. user posted image

Jaz sem tud rekla, da ko bo moja kobacala, ji bom krpice za prah na kolena navezalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:39

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, to bo pa najverjetneje držalo, ja. Jaz sem isto imela ful lepe močne mlečne zobe, ki pa so mi začeli izpadati šele globoko v OŠ. Jao, je bilo meni grozno.... škrbasta sredi OŠ.user posted image  Nove mi je pa prav nastrelalo not, ker ni bilo placa. Še sedaj so orto nagužvani.user posted image  So pa tudi stalni ful močni, sem še vedno brez plombe.user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:41

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Jaz sem tud rekla, da ko bo moja kobacala, ji bom krpice za prah na kolena navezalauser posted image user posted image user posted image

Še niste slišale za prepoved izkoriščanja otroške delovne sile???user posted image ...........user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:41

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Madejka, ti še jaz mal našgauser posted image  pošljem v tvojo smer!

clock-img

13.01.2008, 22:42

clock-img

tinispela

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Še niste slišale za prepoved izkoriščanja otroške delovne sile???user posted image ...........user posted image user posted image user posted image

Saj ne bo noben vidu!user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:43

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

A_R tvoja mama pa obvlada user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:45

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res je Ronči. Upam, da bom še jaz kmalu znala šivati hlače user posted image

clock-img

13.01.2008, 22:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Freycha, to bo pa najverjetneje držalo, ja. Jaz sem isto imela ful lepe močne mlečne zobe, ki pa so mi začeli izpadati šele globoko v OŠ. Jao, je bilo meni grozno.... škrbasta sredi OŠ.user posted image  Nove mi je pa prav nastrelalo not, ker ni bilo placa. Še sedaj so orto nagužvani.user posted image  So pa tudi stalni ful močni, sem še vedno brez plombe.user posted image

no evo, potem ji bom pa vsak večer namesto z zobno pasto s čokolado zobe mazala user posted image

kako izkoriščanje otroške delovne sile? To je samo vzajemno sodelovanje user posted image  jaz tebi na koncu hodnika igračko, ti meni čista tla user posted image

clock-img

13.01.2008, 23:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ko smo se pogovarjali o cepljenju sem na RR našla tole:

Sistematski pregled in cepljenje
V tem mesecu boste z otrokom opravili tretji sistematski pregled, na katerega so vas naročili ob prejšnjem pregledu. Zraven pregleda in posveta, ki ste jih že vajeni, bo tokrat opravljen še pregled urina in ocena krvne slike (odvzem krvi). Po končanem pregledu bo vaš  dojenček prejel tretjo dozo cepiva proti davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, otroški paralizi in hemofilusu influence. V Sloveniji je za otroke in mladostnike obvezno cepljenje proti davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, otroški paralizi, hemofilusu influence tipa b, ošpicam, mumpsu, rdečkam in hepatitisu B.

clock-img

13.01.2008, 23:09

clock-img

Anonimen

Kam ste pa sedaj mrknile? 

Verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2008, 23:41

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Samo na hitro... ni časa...
čestitke Lani in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image   
siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdravite!

Danes smo zagledali 2.zobek! user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

14.01.2008, 00:13

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

A je še katera tu?

clock-img

14.01.2008, 07:27

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jutro

Ma...sem jezna ko user posted image ...ravnokar sem la na vago in sem si pridela čez praznike 2 kguser posted image  in danes imam čiščenje, pila bom vodo, in jedla sadje...tako!

Kako ste preživele noč? Mi kar ok, Aljaž je sicer pol noči kašljal, tako, da je doma z nama, v petek ima pa rojstni dan, moram danes še torto naročit!!!!user posted image

Uživaj življenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem