Catcat dobrodošla med januarčicami!!! Upam, da Maša čimprej razveseli mamico!
ketrin nič preveč razmišljat o bolečini, to je še najmanj, kar je lahko! Sicer pa povsod pomagajo babice z različnimi nasveti, kako premagat bolečino! Vse bi v redu, boš tudi takoj po porodu vse to pozabila
puri zdaj pa sem samo pogledala. šele zdaj so ti to rekli
No, kakorkoli je, jaz vseeno držim pesti, da bo tokrat punčka
Puri, tudi če je v materinski ****, ni nujno, da bo fatek, lahko da so se zmotili.
artikl, jaz tudi mislim, da je čisto nesmiselno prekuhavat vodo, saj je ne pije pri umivanju, za samo telo pa res ne more nič škodit.
zdaj pa še mamice...
Mi se še ne bomo kopali, popek kar ne odpade. Glede sprehodov, meni je patronažna rekla, da že lahko gremo ven za kakšnih 10 minut, da naj izkoristimo dokler je sonček in pozitivne temperature. Jaz sem ga mislila dati samo na teraso, ne še ravno iti na sprehod. Zdaj pa naj človek ve, kako in kaj, eni rečejo tako, drugi spet drugače
katee pri nas je patronažna prišla že naslednji dan po prihodu domov. Zdaj pa ne vem, ali sem jaz kje spregledala, da si omenila kopanje? Saj pravim, pri nas še nič ne bo iz čofotanja.
sani, klepetka, katee kako je pri vas s tem mlekom? Ga imate tudi kakšen dan manj? Jaz ga imam spet manj kot sem ga imela zdaj dva dni in me počasi spet grabi panika, da ga bo zmanjkalo
Upam, da so res samo takšni dnevi, ko ga je manj.
prehladi, prehladi... moj dragi in mami sta se počasi pocajtala, zdaj pa mene lovi nek prehlad. Kaj je res, da imajo dojeni novoroječnki toliko protiteles, da se ne nalezjo kar tako hitro prehlada? Si sploh ne predstavljam, kako naj dojim, previjam uspavam Gašperja ne da bi dobil kakšen moj bacil