klepetka,tudi jaz sem opazila,da se koala že dolgo ni javila.Sem se že spraševala kje je??
Sem mislila da ste oz.je tvoja mala kaj dobila za rojstvo ja.V Mb porodnišnici dobi prvorojeni v letu nekaj,vem da ko sem bila v bolnici je že naš župan poslal šopek in neko kuverto,ko pa se je fantek rodil pa je mogoče še kaj prinesel,ne vem.Sestro v P sem vprašala,kako je s tem,pa mi je ona vse to povedala. Ampak v MB se je rodil bolj pozno,tvoja pikica pa kar hitro po polnoči,kajne,če se ne motim??Za druge pa se nič ne sekiraj,to je vedno tako,da vsi več vejo kot ti sama.Pa naj se kar pogovarjajo,kaj te briga.
No,mi smo imeli tudi sonček danes pa smo šli za 20 minutk ven na sprehod,pa naš
je tudi šel zraven.Malo je res pihalo,ampak smo zavili v gozd in je bilo ok.Tudi jaz imam Hippov čaj za dojilje,upam da mi kaj pomaga,zdaj ga bolj redno pijem in mlekeca tudi imam.Danes sva končno šla podpisat očetovstvo,bila sva kar hitro gotova in vse je šlo kot po maslu.Skoraj nisem mogla verjeti,da sem matičarja vprašala na UE,ali je to vse??Ja...
urssyy,čestitke za tvojo Vivien!!!
ulla78,tudi tebi iskrene čestitke!!
nalin,tudi zate čestitke za Jonasa!
Lunca,pa še zate čestitke za Lukeca!!
teja27,ja,tudi tebi čestitke za Renee!!Če se ne motim smo se pogovarjale tudi pri Mariborskih...!!
amna,kaj lahko ješ in kaj ne-to tudi mene zanima,se prav vsega bojim,ker sem v bolnici dobivala močne antibiotike v žilo in je mojega
kar pošteno zvijalo in črvičilo,tako da zdaj ne upam nič takega pojest,kar se mi zdi sumljivo.
No,upam le da sem vsem čestitala,nisem ravno izvirna ampak kaj lahko pričakujete od novopečene mamice,ki se še malo išče??Tako da tudi ni veliko časa biti izviren.
Lepo bodite,papa.