Jutro,
puri upam, da bo na pregledu vse OK, po mojem te bodo kar poslali rodit
bekica čestitke ob rojstvu tvoje deklice
, upam, da sta se že navadili ena na drugo in se imate lepo
pupika lepo pozdravljena med januarčicami
koala super, da so ti oživili povezavo z medmrežjem
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sem se zadnjič smejala doma... Tašča pravi, da do 17.1.ne smem rodit, ker ma ona eno fešto, mož mi reče, da moram do 30.1 biti doma iz P, ker ma nujne obveznosti sodelavec v Rusiji in ne morejo brez njega (moža),...
Mislim, kt da bo šel kdo namesto mene rodit!
To pa poznam

, pri nas ni zaželjeno, da bi rodila v četrtek se pravi 17. in v ponedeljek 21., ker če rodim 17.. grem po tem 21. domov, kar je pa za mojega moža totalno neugoden datum, ker imajo v službi neke fuuuuuuul pomembne stvari

. Ja seveda, kot da lahko na to kaj vplivam...Sicer pa tako ni nobenih znakov, da bi se našemu frkolinu kam mudilo. Ritko ima iz tedna v teden bolj pod mojimi rebri, če se že premika kam, se direktno naprej, vsekakor pa ne navzdol...tako da se ponvalja zgodba od prvič. Najina otroka sta očitno brez občutka za čas in smer

.
Sem pa včeraj razmišljala, da če lahko izbiram, sem rajši spet čez rok in imam po tem takšnega dojenčka, kot je bila Manca, ki je bila totalno neproblematična in je pridno spala

...saj vem...pobožne želje.
Sicer so pa zadnje noči obupne, ker moram kar naprej hodit na stranišče, do polovice noči tudi vsako uro, no preostanek je ponavadi boljši. Očitno se mi čez dan nabira malo vode, ki se po tem ponoči izloči...Drugače je pa počutje OK, samo daje me neznosna lenoba
Lepo se imejte