Puri, čestitke tebi, očiju in bratcem!
Pa ste jo le dočakali, Tio!
Bom jutri prebrala za nazaj, danes samo še to - s Pibo sva bili včeraj popoldan skupaj v P, njo je G poslal na CR, ker so se ji že začeli popadki, mene pa na dodatne preiskave, ker je naše dete bolj majhno in je hotel izključiti možnost zastoja rasti .. tako sva se videli že zjutraj pri G in potem ležali na sosednjih posteljah. Piba je bila prav uboga, ko je s popadki čakala na CR, ker so bile vse operacijskle sobe zasedene in tako do zadnjega ni vedela, ali bo imela Klara RD 16. ali 17.1. Se je pa odločila za spinalno blokado in pravi, da je super!
Meni so ugotovili, da je pretok skozi popkovnične žile dober, posteljica in plodovnica primerni, MV zaprt, še nič zmehčan, glavica visoko in po mnenju babic bi dete počakalo na februar
, po mnenju zdr. pa ne bomo čakali prav dolgo čez PDP
Včeraj sem imela štiri CTGje in UZ, danes "samo" dva (ocena 10) in sem naprosila, da so me spustili domov
, čeprav mi je včeraj dežurni zdr., "obljubil", da bom lahko šla. Je rekel, da "če ni zrelo", otroka ni preveč za priganjat, ker se zna zgodit, da se ob umetnih popadkih ne odpiraš, otrok se ne spušča, porod zna trajati zelo dolgo,... alfabeta, ali je bilo pri tebi prvič tako? se boš zaradi tega odločila za EA? to so babice tudi meni posredno namignile, čeprav načeloma mislim rodit brez.. zdaj pa ne vem
no, današnja zdr. bi me pa kar obdržala in poslala rodit
Jaz imam že ves čas občutek, da bo
sledila mamici (12 dni čez PDP) in da bomo fajn čez rok, ampak očitno bo drug teden dan D. Tia tudi ni velikanka, ker je tudi Puri drobna, zato - če se ji ne bo slabo godilo- jaz ne bi hitela... po moje sem edina nosečka, ko se ji sploh ne mudi rodit
Na to, če ti po PDP hočejo prej sprožiti porod, pa najbrž nimaš vpliva? mml, kaj misliš? si bila pri Manci, ko so ti sprožili, že kaj odprta? si dobila svoje popadke, je bil potem poroda zato počasnejši? oprosti, ker te morim in hvala za odg. ze vnaprej.
Polno glavo imam scenarijev in zmedenih misli... tudi zato, ker celo noč nismo spali.. do 23h smo dihale s Pibo in potem držale pesti, ob 24h sta bili še dve hospitalizirani, od tega en SS in čiščenje
čisto sem na tleh
Se beremo jutri!
< Sporočilo je popravil limma -- 17.1.2008 18:52:34 >