IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.
Alfabeta, kam se ti mudi. V enem tednu se vse še lahko spremeni.
Ja, vem. Štorija je malo daljša kot pa teh nekaj stavkov ki sem jih napisala. Za drugo nosečnost po 3 letih sem se odločila, da je tehtnica prevesila na JA, zato, ker sem upala, da drži kar pravijo, da je drugič lažje, da je hitreje,... Prvič sem se reess namatrala. Mi je ob 2 zjutraj voda odtekla, popadki na 3-5 minut, ob 8 zjutraj pa samo 1 cm odprta. Do 15 ure ko sem rodila so ga pa itak komaj ven spravili. 2 uri pred porodom sem pa še omagala, tako, da so ga na koncu s skakanjem po mojem trebuhu spravili ven. Od tod tudi Apgar 7, ker je bil mali v stiski. Saj niti ni čudno

.
Res sem bila optimistična do današnjega pregleda, sploh, ker me že kak teden ful dol tišči, pa kosti sramne me grozno bolijo, ko grem na vodo imam občutek, da mi bo vse ven padlo, komaj se še premikam, pa sem se normalno zredila, trebuh je majhen,.... Seveda sem upala, da bo CTG pokazal kak popadek, pa ga ni bilo. To sem sicer tudi pričakovala in me ni presenetilo. Potem ko me je pa G pregledala in ugotovila, da je vse skupaj zelo zaprto in trdo, kot pri prvorodkah..Potem me je še vprašala če sem kaj razmišljala o EA, da ne bo tako kot prvič, pa da se zna vlečt,... Mi je pa itak vse dol padlo.
Mah, bom nehala, da ne "depresiram" ostalih, ki še čakate na porod. Se opravičujem, ampak tukaj najlažje povem. Mož itak ne bi in ne more razumet, ostalim pa tega ne bom razlagala....