Hvala vam za pojasnilo glede teh barv!
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
pa še nekaj mi povejte tiste ,k iže imate otroke (luša ,mml,Lunca ,puri,...),Sem tamalmu ž e dala žabe v ruzak ,pa ko bodo šli ven ,sem mu naročila naj si jih obleče.Ma ja,ni zgubljal časa z žabami.
Klepetka tud jaz sem tako naročila Luši.Ko gre ven si naj žabe obuje ,ampak saj veš ,da si jih ne.Ji pa oblečem dokolenke in ji rečem ,da si jih naj gor povleče ,če gredo ven ,če pač ne želi žab.Noter pa imajo po 25-30stopinj ,za moje pojme prevroče.Naša je v igralnici vedno v kratkih rokavih in zaenkrat(trkam) najbolj zdrava od nas vseh.Vroč otrok.
Si me pa zdaj spomnila na nekaj v zvezi z žabami.Pri nas rečemo ,da so to štrample.In mi lepo gremo k Ajši na pediatrijo in sestra reče Luši:
"joj ,kako lepe žabe imaš!"
Luša pa odvrne:"to niso žabe ,ampak peseki!"(vzorec na žabah)
mala pikica-saj veš ,da se vedno nekaj moram novega naučit ,zdaj mi kolkotolko citiranje gre od rok ,zdaj pa bi spet za vse drugo potrebovala inštrukcije.Saj bo ,če ne danes jutri
ketrin-meni je rekla moja dr. niti slučajno nobeno zdravilo

Ogromno čaja ,kak domač bezgov čaj ,ki je najboljši za pljuča ,med in limono noter.Jaz sem ga prejšnji teden za vso leto noter spravla.Kašljam še vedno ,ampak ne več suho.Sem pa bila na istem kot ti-za umret.Lahko pa vzameš samo lekadol ali daleron ,če je kakšna vročina ali glavobol.3x dnevno.
alfabeta-ja kaj pa potem sploh lahko je?Bošček mali!Moja Ajša bi naj imela celiakijo in vem kako hudo je ,ko ne sme mleka ,pa ne pšenice ,lahko je pa vsaj sojine izdelke jedla.je pa bilo hudo!
golobček-meni je rekla moja osebna ,da komot lahko vzamem daleron.
benika-ti si prava rekorderka v obsegu.Daj prilimaj kakšno slikico gor.Me matra firbec.Jaz sem pri obsegu 118.Samo to je polno špehca