Punce ,jaz pa komaj čakam ,da bodo slikce končane ,kaj sve se šle včeraj z lušo slikat.Slike bodo čudovite ,sem jih samo še na fotoaparatu videla.Sploh ne veš katero si naj izbereš ,bom kar moji fotografinji pustila ,da se odloči ,ker jaz bi jih itak imela vse ,ampak je nemogoče ,jih bo preveč in potem bi moja denarnica trpela
Sem ti zadnjič rekla na srečanju ,da bodo nardili CR takoj po praznikih ,ker vem ,kako je med prazniki.Mam preveč izkušenj iz pediatrije.Tudi jaz bom imela po praznikih CR ,če se ne bo gospodična obrnila na glavco.
mala pikica-je res fajn ja ,da si zmenjamo številke.Jaz jih itak imam od tebe ,koale in muzike.
urssy-meni so pa pri nas tako drage te vreče oz. kombinizoni.,če pomisliš ,da je otrok samo dva meseca v tem.Samo kaj ,ko pa jih moraš imet.Mi imamo poleg Avstrijo in so kombinezončki od 9-13eurov pa še tko cart.Meni je mama spletla dve vreči ,ko jih dokonča vam poslikam in se malo pohvalim.
ursulina-jaz bom tud imela ene fajne natikače oz copate ,ki jih imam že zdaj nonstop doma obute
Suzana-skoraj 60kg

,pa ti si smešna ,to je ful malo ,eni smo s tako težo zanosili ,vsaj jaz!Jaz pa imam že 76

Malo ne?
Vaney-ja tako je v našem zdravstvu.Če naletiš vedno na drugega ,kar čakajo ,da pride nazaj tisti ,ki te je sprejel in ti on napiše odpustnico.Drugi si nočejo mancat rok.Tako je žalostno!!!!Prekuhaš pa tako ,da daš najprej stvari v mrzlo vodo in ko zavre ,mora vret 5minut in je gotovo.Jaz sem tudi že prekuhala dve dudici.Glede daril pa ji kar naredi domače kot ti je rekla ,meni je to najlepše darilo glede tega ,da tvoja mama to ceni.Za 25obletnico pa pojma nimam.Zberite skupaj denar(če vas je več) in jima kakšen aranžma vikend paket kupite.Tega bi se jaz vedno razveselila ,ne samo pri 25obletnici
limma-se bodo ljubljančake morale malo od nas naučit kakšne besede ,da ne bodo tako čudno v ekran buljile

Za tvojo prijateljico in

pa že držim pesti.