Vrtnica, pojedla sladkarije - prave kave pa tud jaz še ne upam. Se bom pretvarjala, da je bela
.
za Vano. To pa je res konkretna rast. Ti, še pregled imam jaz dan za tabo
. Poročam jutri.
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Kje pa sta se izgubili naši največji čveki Magi in Raho Dajta punci kaj povedat ,no. Pri vas so vedno kake dogodivščine .
Ti, a veš da sem jaz tud že hotla to napisat, pa vedno pozabim

Jz ju ful pogrešam. Upam, da si bosta kmalu vzeli čas in kaj napisali. Vem pa tudi, da imata obe frko na kvadrat. Če pa bereta - v to ne dvomim

- vesolje

, da se zadeve čimprej stabilizirajo.
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina
očitno mamo vse dost dela...je proti prejšnjem forumu kar man postov
Sem ravno prej kukala k februarčicam

. Čveke grejo že tretji krog

. Je pa res, da nas decembrk ni tako veliko. Zdaj nas ostaja le še peščica. Škoda. Punce, dajte se mal oglasit, no... Aja, mogoče pa počivajo šest tednov, pa bodo potem več za comp.
Lilprincess pri takem vremenu ne moreš pretiravat. Jaz sem se že spraševala, če ga nisem preveč zavila

Midva košare nisva kupovala (voziček se čisto poleže), sem pa kupila zimsko vrečo. Tako ga toplo oblečem - jopico čez - pa zavijem v dekico, potem pa v zimsko vrečo. Aja, pa še ovčko imam spodaj v vozičku. In je bil prav topel.
IZVIRNO SPOROČILO: lilprincess
Ponudila se mi je priložnost, da 3 tedne nadomeščam učiteljico v šoli. Sem jo zagrabila ker menim da je to zelo dobra izkušnja za vnaprej, glede na to, da bom čez 1 leto že morala svoja razred učit (sem 4.letnik). Sedaj pa mi je full hudo, ker dopoldan (8-12.30) ne bom z Zojo. Danes sem mislila it na sestanek in rečt, da nebom pa me je Matjaž prepričal, da naj zagrabim, pa še gledena to da se Zoja ne doji, je lahko komot pri njemu dopoldan al pa pri babici. Kaj pravite? Napaka?
Nujno zagrabi. Jaz tudi učim in vem, kako težko je v šolstvu pridet do službe. In glede na to, da se Zoja ne doji, bodo tile trije tedni kot keks mimo. Samo to računi, da ni samo osem ur, ampak več, ker se boš morala veliko pripravljat. Sam je Zoja še tako micena, da večinoma prespi. Če bi pa dojila, pa bi bila druga pesem.
Pa srečno.
Midva sva pa danes šla po sestrico v vrtec. Kako je bilo lepo. Smo šli nazajgrede še kar malce okrog. In smo peli. Potem sem si pa še kosilo skuhala - sem sama doma. Mojo najljubšo jed - bele kumare. Njami.
Lepo mi bodite.