IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000
Iz noska ji sicer nič ne teče , se pa občasno zazna , da se v nosku nekaj dogaja, tudi kiha, hrope pa ji ne. Ponoči spi vso noč čez dan pa skoraj nič in večinoma zaspi le na rokah al v vozičku.
Ko jo odložimo v pojstelico se že po parih minutah zbudi.
Kot da bi opisala našega Alekseja

. Danes že od sedmih zjutraj ni nič konkretnega spal

Tudi zdaj pišem z eno roko (uganite zakaj

).
Pa gremo k vprašanjem.
Cepljenje proti rotavirusu: prvič slišim

Ampak verjetno ga ne bom dala, ker sem pristaš čim manj cepiv...
Pogostost dojenja: jaz sploh več ne štejem

. Podnevi tudi na vsako uro (jaz mislim, da je naš ravno v skoku v rasti9, ponoči pa načeloma ob 3 in potem ob 6 zjutraj. Potem še potegne eno rundo spanca. In konec nato pa samo drnjoha po nekaj minutk.
Čiščenje lulčka: jaz Alekseja kopam dvakrat na teden in takrat mu načeloma ščistim glavico čisto narahlo z gazico, kolker pač gre tisto belo dol. Drugače mi pa ni kaj preveč tam za brkati, je preveč občutljivo. Men je sicer rekla patronažna, da je treba, jaz se pa zanašam na svoje občutke. Tudi Ateni nisem nikoli brisala male sramne usnice in nikoli, res nikoli ni bilo težav.
Dvigovanje: Jaz sem imela iste težave. Če sem šla kam, mi je kdo drug naložil in raztovoril voziček - saj vsak rad pomaga - v čisto neznano pa verjetno ne boš hodla. Jajčko sem pa prej namontirala v avto in potem prinesla

posebej.
Magi*, ti boš pa res morala spraviti

mladiče od vas. Z Zaki bo šlo samo na boljše. Verjemi, iz izkušnje govorim. Je pa revica zdaj doživela dvakraten šok, ko te ni bilo. Pač ne poznajo drugega načina kako pridobiti pozornost. In zdaj je ona središče vesolja v tej starosti...
Aja, kateri ps si pa kupla? Mene tud to še čaka, sušilca mi bo pa mami dala, ker pravi, da pol ga pa res ne bo več rabla, ko se bomo mi odselili

Ja ta fora z najnižjo ceno je pa tudi pri nas že preizkušena. Trgovci nabijajo marže do ohoho. Prav neverjetno.
Raho, no vi ste se pa že super ušlihtali

. In ti imaš težave s pranjem in peglanjem, če imaš pa toliko oblekic za Irajo Živo

. Mah ne, te popolnoma razumem.Hvala za info glede štacun. Mah, bom že nekak jutri.
Aja, držite prosim jutri popoldne pesti. Jaz imam že poporodni pregled.
Aha, pa še to, nujno. A je katera razmišljala o
vstavitvi mirene že kar zdaj? Mene mika, a mi je zoprn občutek, ker polno dojim