writing-img

RE: Pravljice je konec...

clock-img

17.12.2007, 22:07

clock-img

kjava

pencil-img

2416

user posted image user posted image Pika, kok si ti res ena močna punca! Nisem sicer poznala od prej tvoje zgodbe, zadnjič pa sem videla, kaj vse si dala že skozi in da si končno zanosila...Sem bla res vesela zate, zdaj pa držim pesti da bo kmalu spet user posted image user posted image

Drži se!

clock-img

17.12.2007, 22:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ah, Pika, zdaj sem pa tako žalostna.
Žal mi je, iz srca....res..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

17.12.2007, 22:14

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Pika iz tvojega pisanja je pa kljub vsemu razbrati toliko optimizma ... resnično si zaslužiš srečo in to prav kmalu!

user posted image  pa res sem upala, da bo vse okuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

17.12.2007, 22:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

Joj Pika, pa ne ravno tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je, ampak če je nas vetu kaj pravice, bo tudi zate posijal sonček!

clock-img

17.12.2007, 22:46

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Kot sem ti že napisala draga moja,..... žalostna sem,.... zelo žalostna in jočem s teboj,....  user posted image user posted image user posted image

Res včasih narava ne udari na pravem koncu,..... user posted image

Sem v mislih s teboj in usmerjam pozitivne misli na tvoje pingvinčke,...

clock-img

17.12.2007, 23:13

clock-img

naja2

pencil-img

170

Draga naša Pika74 šele zdajle sem prišla do računalnika in videla. Tako mi je hudo user posted image  user posted image  user posted image  in žal, da se vama to zgodilo. Ti si bila in vedno boš naš sonček. Mislim nate in ti pošiljam tisoč  user posted image user posted image user posted image ,

Držim pestke, da čimprej spet zagledaš user posted image .

clock-img

17.12.2007, 23:20

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ojoj, ojoj Pika.Narava se zna pa res poigrati.Mi je zelo zelo hudo.Evo enuser posted image .Super si punca.Tako močna in polna optimizma.Vsem nam si lahko za vzgled.Prava bojevnica.Držim pesti za naprej.

clock-img

17.12.2007, 23:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ojoj..moja Pikauser posted image user posted image  ...jokam s teboj....user posted image user posted image

Drži se je jutri.

p.s. Še boš imela podočnjake, boš videla.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

17.12.2007, 23:36

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

čeprav vem, da je pravljice konec... Lp

ne pozabi, imajo vse pravljice srečen KONEC...torej, še vajin zaključek čaka, da ga napišeta user posted image  veš da vem user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

17.12.2007, 23:38

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 00:07

clock-img

Anonimen

Pika, hudo mi je zate.user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 00:23

clock-img

Anonimen

Ojoj pika, grozno.user posted image Jaz sem ti pa ravnokar veselo razlagala na temi "trola", kako prideš do Leonišča, prepričana, da greš na kak pregled. Žal mi je.user posted image Drži se!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 06:50

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, da boš premagala to hudo oviro.....In potem boš polna novih moči za zamrznjenčke....

Drži se danes....Mislim na tebe...

clock-img

18.12.2007, 07:07

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 07:12

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

user posted image user posted image user posted image Ojoj Pika sej ne morem verjet da je res user posted image user posted image user posted image  ampak za vsakim dežjem posije sonce in tut zate bo,verjemi.Kolo sreče se bo obrnilo in kolikor je zdaj hudo bo enkrat tut lepo.Drži se danes,v mislih sem s tabo user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 07:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pika DRŽI SE!!user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 07:55

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Pikica naša, mislimo nate....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 08:11

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

pika...zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Srčno upam da boš danes vse prestale o.k, čeprav si imela ti že v preteklosti težave pri zanositvi, ti je uspelo tud po naravni poti, žal se je končalo z prazno GV....tudi pr meni...(sicer nisem imela v preteklosti nobenih težav), ampak točno vem kako je k si ves vesel, da boš končno na ekrančku zagledal bitje srce, g pa z uz išče v tebi in vidi samo praznino........za mene so to bili najhujši trenutki mojega življenja.....ŠOK pa kot praviš neznanski, pol neznanska jeza, in pol še žalost in to pri obeh.....ampak edina tolažba mi je bila to..da so mi vsi zdravniki s katerimi sem prišla v stik dejali, da narava tako selekcionira, in da že nnekaj ni bilo vredu pri oploditvi, da pa se zelo redko ponovi in da bo drugič vse vredu.................tako, da verjamem da bova drugič srčni user posted image in srečni mamici....drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 08:35

clock-img

waiting

pencil-img

165

Pika  ne vem s katerimi besedami bi te lahko potolazila
ko berem kaj se ti je zgodilo mi je tako hudo
vse, ki si ze dolgo zelimo, da bi koncno vedele koko je nositi svojega otroka pod srckom,
pa nam to nikakor ne uspe
te prav gotovo se posebej zastopimo in jokamo s tabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mislim da ob danasnjem razvoju medicine bodo tudi zate nasli resitev
da bos nekega dne s ponosom dejala, da si mama
bos videla

clock-img

18.12.2007, 08:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image Hudo mi je za vaju. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak moram priznat, da še nisem srečala takšne optimistične osebe, kot si ti. user posted image S takšno voljo pa ni vrag, da vama ni usojena vsaj 1 štručka (še bolje pa 3 user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.12.2007, 09:03

clock-img

GITA14

pencil-img

443

pika ti si taka borka da ti ni para, mislim nate.

clock-img

18.12.2007, 09:15

clock-img

polma

pencil-img

1836

oh... 

clock-img

18.12.2007, 09:37

clock-img

koala

pencil-img

5539

Pika, upam da je že za teboj. Mislim nate!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

18.12.2007, 10:05

clock-img

Anonimen

Eh, pa to ne moreš verjet no..user posted image

clock-img

18.12.2007, 10:09

clock-img

macka27

pencil-img

276

Oh, žal mi je pika user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nushy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem