writing-img

RE: Pravljice je konec...

clock-img

19.12.2007, 13:28

clock-img

amor real

pencil-img

939

PIKA74, pogumno naprej!!! user posted image  Ti si tako zelo pogumna in pozitivna oseba, da boš sigurno premagala vse ovire na poti do user posted image !

DRŽI SE user posted image

clock-img

19.12.2007, 13:52

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala punce za podporo... user posted image .

Pa še mal strokovne razlage... kaj se je pravzaprav dogajalo z malim bitjem v meni...

http://www.americanpregnancy.org/pregnancycomplications/blightedovum.html 

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

19.12.2007, 16:25

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pika drugega ne morem reči kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj optimizem. Res sem vesela, da si tako močna oseba in verjamem, da boš taka tudi ostala. In kot sama praviš veliko pomeni to, da sedaj veš, da je tudi pri tebi možnost naravne zanositve. Sedaj pa ni vrag, da ne bi bil končno tudi čas, ko boš tudi ti postala mama.

Leto 2008 bo vsekakor tvoje!

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

19.12.2007, 16:32

clock-img

Anonimen

Pika74, želim si, da bi te spoznala. Kapo dol. Res si pravi angel.user posted image

clock-img

19.12.2007, 16:38

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image . Vsa čast, da iz situacije pobereš najboljše in šibaš dalje...

clock-img

19.12.2007, 16:50

clock-img

suzugov

pencil-img

117

pika, tako te občudujem! ne morem verjeti, da si po vsem tem tako polna optimizma... in me je sram, ker sem sama taka cmera...

user posted image  za vse nas, ki moramo še malo počakat...

user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

clock-img

19.12.2007, 16:58

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Pika74!
Kar solze so mi polzele po licu, ko sem prebrala tvojo zgodbo in vse kar si do sedaj doživela. Jest sem imela tud prvič, ko sem zanosila, prazno vrečko, ki je tud nekaj dni rastla, a na žalost prazna. Jest sem imela 3 splave in operacijo maternice vendar imam na srečo zdej doma 3 otroke. Moja zgodba se ne more primerjati s tvojo, ker si dala že toliko stvari skozi, da bi dobila otroka.
Držim pesti, da bi ti le uspelouser posted image user posted image .

Lep pozdrav!

clock-img

19.12.2007, 20:11

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Pa to ni res...... Pika....
Drži se svoje neverjetne življenske energije in optimizma. Sreča prati hrabre in naj te končno dohiti!!! 

clock-img

20.12.2007, 10:17

clock-img

šemalo

pencil-img

186

pika, vem da si zelo močna, a vseeno user posted image  zate......sem v mislih s tabo!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

clock-img

21.12.2007, 15:26

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Pika,tvoj pogum in volja sta tako močna,da prerosto vem,da te bosta nekega dne pripeljala do željenega cilja.Naj se sreča čim prej obrne tudi k tebi!Res si prava borka!
Objem zate user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

21.12.2007, 15:29

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ja andreja2000 viš tko je to... a nisi tud ti imela enkrat UPN... če se ne motim...

clock-img

21.12.2007, 15:34

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

ja,pika,žal se ne motiš,imela sem UPN in tudi nekaj ss.....zdaj pa končno imamo naš zakladek in iz srca ti želim,da tak zakladek doleti tudi tebe,za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

21.12.2007, 15:37

clock-img

pika74

pencil-img

6782

no vidiš... pol se prou spomnem... pa še vem, da sem te enkrat spraševala, kaj je to UPN user posted image .

Lepo se cartajte... pa velik zdravja vsem skup!

clock-img

21.12.2007, 19:10

clock-img

paris

pencil-img

1304

Šele zdaj sem prebrala kaj je bilo. In veš kaj pika, ena taka fejst pa pogumna punca si, da sploh ne dvomim, da vama ne bi enkrat ratalo. Močno, močno držim pesti za vaju!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

26.01.2008, 20:46

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Ne veš kako sem bila šokirana ko sem prebrala da nisi več srečka user posted image .
Zelo mi je žal!
Te pa ful občudujem, da lahko preneseš kaj takega in da si tako zelo močna!
Želim ti, da bi bila kmalu ali pa (na žalost user posted image ) vsaj nekoč spet srečka user posted image in da bi se vse srečno končalo.
Vedi, da smo vedno tukaj zate!

Pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

Drži se!

clock-img

26.01.2008, 21:45

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala punce... user posted image user posted image user posted image

Včasih razmišljam o sebi... o naju... o tem, kako čakava na user posted image ... in si mislim... če bi zanosila takoj...  bi bilo vse drugače... in potem ugotavljam in filozofiram naprej, da sem zaradi te izkušnje (čakanja)... popolnoma drugačna... na stvari gledam drugače... sem drug človek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem