Danes ni glih vreme za se hvalit, ma mi smo se vseeno nadihali frišnega zraka. Pojedli kosilo, Draž je že padu okrog, Diti pa še kar vztraja in se igra - ni čudno, on se še več, kot nahodu, tamala pa kraljuje v nahrbniku in ni pol nič zmatrana, ker ma gibanje še bolj omejeno, kot v vozičku. Zdej šibam še malo pospravit, če mi bo moj osebni klop to dovolil.
Svit in mameta, samo da se je dobro končalo, pa da ne boli več. Mi smo Diti tudi navadli, da gre sama rikverc dol s pojstle, pa s kavča. To mi je fino, ni mi pa v redu, da tud gor sama zleze, k se bojim da mi flikne čez ta visoko stranico
kasn gledalise gresta to dons?
V Trst gledat Maraton v NY - se 2 kao pripravljata za maraton in celo predstavo tečeta in govorita, pa ful malo ljudi lahko gre na predstavo naenkrat. No, se nama je zdelo zanimivo, kako bo v resnici, bom pa ju3 povedla.
Kar pa se princeske tiče, to se bo pa mogu Svitko z očkotom zment, jaz nimam nič prstov vmes
Draja - k ne vem, kako bom danes s cajtom, zato - bomo mislili na vaju naslednje dni in držali pesti, da končno ugotovite kako in kaj