IZVIRNO SPOROČILO: erna14
joj tamal je ravnikar vitrino odpru in vzel tist zenina in nevesto k sva jih mela na torti in vse mu je padl na tla in nazalost je ostal zenin brez glave
ne boš verjela, ampak dva dni nazaj je Živa razbila najin "kipec" s tortice, s to razliko, da je odletela nevestina glava

. Mogoče ji ni blo všeč, ker sva imela tisti kipec, ko nevesta vleče ženina za ovratnik, pa je mal očiju v bran stopila

.
Drugače pa je naša miška spet prebedela večino noči in moram RES POHVALIT svojega dragega možička, ki jo je prevzel od 1:30 do 4:30 in jo zabaval, nato pa uspaval, med ko sem jaz spala

. sam moj mož je tak smešen patron, da pol sploh ne more nazaj zaspati in je pol delal do 8-ih zjutraj, ob 9-ih sem ga pa že zbudila, ker je moral prevzeti Živo, ker sem imela zobarja

. Se mi prav smili. Jaz vsaj nimam problemov in takoj nazaj zaspim. Ampak ok, mene čaka trd stol na PK

.
Najlepša hvala vsem za pikepoke, zajčke in lepe želje

. Zlate ste. Upam, da se vam že jutri zvečer kaj javim, drugače pa najkasneje v petek. Upam vsaj.
Tinaaja hvala, ja, res je bilo malo zzzzzzzzzz pri zobarju, ampak nič v primerjavi s popadki in šivi po CR

. A ni to fajn, ko zdaj lahko vse potrpimo, ker smo itak že rodile in nič ne more bit tolk hudo

.
dskubin pozabila včeraj pohvalit tvoja škratka! Luuuuuuuuštna. Pa ful lepe fotke. Res. Profesionalne.
Amy super, da se je Ela lepo navadila na varstvo in da lahko lepo v miru delaš

.
Barči upam, da se hitro pozdravite in bo Žanov nosek spet čist, Neja pa bo spet zganjala vragolije v vrtcu

.
Naomi 
zate. Dokler svit ne hodi takle po svetu

je vse ok

. Saj veš, da so borci in da hitro pozabijo. Se mame veliko bolj sekiramo kot pa naši mali škratki. Bo imel pa vsaj izgovor, ko bo večji in ne bo hotel pospravljati postelje, da se boji zaradi travme iz otroštva

.
Žabika super, da je Hana že bolje.
Sezam ko bi vsaj naša Živa takole nadoknadila nočno žuriranje in potegnila do 10-ih!
Urla bravo zate za službo in za malo herojko Katjo v vrtcu!!! Če boš našla kaj časa nam pa malo opiši, kako je sprejela uvajanje in kako ti službo. Sej veš, da nas vse to mori
Srečanje uživajte, pa upam, da se še kaj dobimo pred službami.
thaiss kako je šlo danes v vrtcu?
Pikca in Skačica braaaaavoooooo za vajini nalogi. Jupi, že tečeta zadnji krog

! Pa bravo Izi za vstajanje!