hoj še z moje strani!
naša punca je zelo pridno dete, bi lahko visela tu kar naprej... a je v budnem stanju ne dajem v gugalnik ali voziček (ga imam v stanovanju, ker spi ponoči v njem- zibelka še vedno ni ok), jp, ga nosim gor in dol, pa kolesa perem.).. ampak jo imam v naročju ali leži na mojih stegnih in se pogovarjava... tv ne gledam z njo, pred rač, pa je tudi ne bi rada dajala.
punce, jaz bom morala uporabit slinček, zaradi polivanja. slini se ne, si pa tišči občasno prstke v usta in si drgne dlesen. in potem seveda malo bruhne.
spi celo noč. ob 20h začne dremat... trdno zaspi okoli 23h, spi do 6h ali 6.30 in se naje ter spi do 9h.
zdaj je v naročju pri mojem atu, si pojeta ljudske pesmi - jaz pa kličem vam pozdrav!!
ven greva vsak dan
mleka imam dovolj, a sem članek http://med.over.net/forum5/read.php?94,5247562 kljub temu z veseljem prebrala PRIPOROČAM!
v 6t je imela 2,2kg+ in 7cm+ (rojena s 3010g in 49cm).
jaz sem v nosečnosti pridelala 8kg+, zdaj pa sem izgubila 11kg
ne telovadim, a bo treba...sama mlahavost me je- z izjemo rok, ki bodo kmalu take kot jih ima xsena- haha
kaka na tri dni, gostote ketchupa, barve gorčice.
včeraj je rodila moja prijateljica Urška, ki je bila tudi na srečanju Celjank - pdp je imela 2.2. rodila je Blaža, dolgega 52cm in težkega 3750g.
ali bomo kaj ponovile?!
kaj jeste doječe mamice- jaz se ful pazim, moj pravi, da pretiravam... a kaj vem?
tudi mleka ne pijem več, sem si kupila riževega in ovsenega. ne jem salam-niti piščančjih, ne jem več rio maretune (ki jo imam ful rada), ne uporabljam za kuho nič umetnega (vegeta, jušne kocke, paradižnikov koncetrat, ipd....)
krčev nima hudih. kakšne pol ure do uro je malo sitna zvečer - sploh niso tipični krči. včasih jih sploh ni.
čaja za dojenje ne pijem, ker ima gaja po njem drisko. pijem šipek+kamilica.
katja_ (med najinima je en teden razlike) ali se tvoja tjaša že obrača? kaj pa kravice?
ko podiramo kupčka, Gaja sploh ne položi več glave na ramo-ves čas gleda naokoli...
tako zelo lep sonček je zunaj, privoščite si ga!!!
čao