Ojla punce!
Dejte mi neki povedat, ker me zelo skrbi.. namrec sem v 21 tednu nosecnosti in sem imela prvi izcedek iz prsi (cist en mali flekec prozoren se je videl na modrcku). Vse to je OK, ker vem, da se prsi pripravljajo na dojenje..skrbi me pa to, da sem imela na levi strani na modrcku - leva dojka - 3 pikice krvi.. zdej me pa to mal skrbi, ce je to normalno, ker ne moja mami, ne kolegica, nihce to ni imel..in me pac malo skrbi..
Se je kateri zgodilo to?
Pozdravcek in lep teden vam zelim!
Vam kaj diši čokoladna kava
?
se mi zdi, da prav vse lepo uživate v tem lepem sončku, a ne, sej je prav tako
mene pa zanima kako je kaj z našimi nosečkami, nana 09 verjetno namaš časa za nas, ker uživaš v veselju in radosti z svojim novorojenčkom, kaj pa kaj ursha, kje se kaj nahajaš, si še doma al te moremo prid pogledat v bolnico.
no upam da ste vse OK in se dobro počutite kjer koli ste že, in al ste že v družbi svojih
.
uživajte v tem lepem sončku in čuvajte svoje
al pa že
.
Pa še vroč pozdravček z moje strani
.
Upam da ste vse vredu, za LANO pa se mi zdi, da zdajle uživa na morju. Sem ji kar mal fouš.
Pa me zanima, če vas je velik julijk v Celju, da vem, kakšna bo kaj gužva v porodnišnici
Pa vprašala bi vas, kako je v Celju z ultivo - šele zdaj sem začela malo razmišljat, da to niti ni tako slaba varianta, ker sem pa proti EA itd. A se je treba tud naročit?

(samo to tako, da ti pohitiš, jaz ne mislim it čez rok hahaha).
sem vidla, da ste spraševale, no ursha je že rodila že kak teden nazaj, nana seveda tudi, čakamo zdej na junijke.
drugače pa končnooooooo mal svežega vremena, prav paše. se še kej beremo, papa
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!