writing-img

RE: Žoga za sedenje

clock-img

14.01.2008, 13:31

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

joj končno dobila to žogo ;) Če jo še katera išče jo dobi v tomas sportu v hali a ;)
Je sicer 12 eur ampak še zmer boljš kot 20 eur ;)

Sem se pa namučla z napihovanjem in skor že žogo nesla nazaj da mi zamenjajo z večjo ampak se je najdu en pameten dec in mi pomagu napihat na bencinski črpalki.

A v Hoferju so bile že napihnjene?

Me pa kr mal zgornji del bušija boli ker sem se trudla pravilno sedet na njej user posted image  (čeprou sem vidla da ne padeš dol, če se grdo držiš user posted image ) in sem mal trebušnjake na njej delala. Tko da zdej pa lepo pamet v roke in telovadit user posted image

Lep pozdravcek vsem

clock-img

14.01.2008, 13:33

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

Jaz jo tudi imam v službi. Mislim, da je iz Hervisa. Nam je fant od sodelavke nabavil, da ne bomo vse kriplaste. In je extra. (No, firma nam noče spinalisov kupit in zato žoga kar OKuser posted image )

Amor Omnia Vincit

clock-img

14.01.2008, 17:19

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ali mogoče katera ve, kje bi dobila kak CD, kjer je vadba za nosečnice?

Doma imam DVD z vadbo za nosečnice + knjižico, izdala jo je Vzajemna, dobiš pa jo v njihovih poslovalnicah.
Priznam pa, da (še) nisem sprobala teh vaj user posted image  user posted image ...

clock-img

15.01.2008, 13:00

clock-img

Tejka.387

pencil-img

197

Jaz imam tudi žogo. Uporabljam jo predvsem za sedenje pred računalnikom oz. za mizo. Velikost žoge imam 65 jaz pa sem visoka 162, je navadna žoga in ne terapevtska ( tista s pikicami je terapevtska in je namenjena bolj za kakšne fizioterapije in delovne terapije ). Drugače pa je žoga res odlična. Jo priporočam vsakemu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem