writing-img

Tisti, ki ne morete imeti otrok...

clock-img

29.12.2007, 21:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Povejte samo na kratko - ali vam paše, da vas drugi (kdorkoli) sprašuje o tem, zakaj jih nimate in kdaj jih boste imeli?

Samo na kratko prosim - DA ali NE?

Hvala.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

29.12.2007, 21:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Še moj odgovor: NE

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

29.12.2007, 22:00

clock-img

Anonimen

NE

clock-img

29.12.2007, 22:00

clock-img

neela

pencil-img

2128

NEEEEEE!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

Mislim, da bom še mela otroke(ker si jih neznansko želim), ko najdem pravega partnerja zase, sam bom vseeno odgovorila...

Po SS me moti to, da me vsi sprašujejo o otrocih- otroci gor, otroci dol. In še čist sama sm ostala, tolk da bi jim lahk blo vsaj mal jasno, da otroš ŠE ne bo.

clock-img

29.12.2007, 22:06

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Ne!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

29.12.2007, 22:26

clock-img

Anonimen

NEEEEE!!!!!!!!

clock-img

29.12.2007, 22:29

clock-img

kovač

pencil-img

679

NE!

Očitno so nekateri tok glupi, da ne štekajo, da je vedno kak razlog za to!

clock-img

29.12.2007, 22:35

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Povejte samo na kratko - ali vam paše, da vas drugi (kdorkoli) sprašuje o tem, zakaj jih nimate in kdaj jih boste imeli?

Hvala.

A lahko preoblikujem odgovor, ker na zgoraj pripetega bi skoraj vsak odgovoril z ne - tak način spraševanja je odbijajoč za večino ljudi?

Ali vas moti, če vas znanec, prijatelj, sorodnik, med prijateljskim klepetom neobvezujoče vpraša, če imate v planu kakšnega otročka?

clock-img

29.12.2007, 22:45

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Hvala.

A lahko preoblikujem odgovor, ker na zgoraj pripetega bi skoraj vsak odgovoril z ne - tak način spraševanja je odbijajoč za večino ljudi?

Ali vas moti, če vas znanec, prijatelj, sorodnik, med prijateljskim klepetom neobvezujoče vpraša, če imate v planu kakšnega otročka?

Gina, odpri svojo temo, pa postavi to vprašanje. Piko pač to zanima kar je sama vpraša... ali pač ne?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

29.12.2007, 23:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.12.2007, 23:03

clock-img

polaris

pencil-img

887

NNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

clock-img

29.12.2007, 23:17

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

user posted image  ene pa so res na vseh temah, katere odpreš, pa sploh ne odgovorijo na temo, samo nekaj smetijo.

Moj odgovor pa itak poznaš Pikica moja: NE.

clock-img

30.12.2007, 00:55

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

user posted image  ene pa so res na vseh temah, katere odpreš, pa sploh ne odgovorijo na temo, samo nekaj smetijo.

So pač rade pomembne, pametne in v središču pozornosti.user posted image

Moj odgovor pa je NE, če so to vsiljivavprašanja in vprašanja  "polna znanja".

clock-img

30.12.2007, 07:43

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

glede na to ,da me ponavadi to sprašujejo tisti,ki jih prav nič ne briga zakaj nimama  user posted image ,je odgovor glasen in jasen NNNNNEEEEEE!
lp

clock-img

30.12.2007, 10:24

clock-img

mirabela

pencil-img

242

NE !!!

clock-img

30.12.2007, 10:28

clock-img

nf

pencil-img

1164

NE!

clock-img

30.12.2007, 11:17

clock-img

vita80

pencil-img

299

NE, gre mi strašno na živce, še posebej ko me vpraša katera, ko nima pojma kako težko je priti do svoje pikice!user posted image

clock-img

30.12.2007, 12:53

clock-img

tastara

pencil-img

79

2x NE

(tako na vprašanje Pike, kot na vprašanje Gine)

clock-img

30.12.2007, 13:27

clock-img

Anonimen

Ne moti me če me vprašajo ljudje z katerimi se razumem.
Moti me če me sprašujejo neznanci in ljudje k jih vidim enkrat letno in sam firbcajo in iščejo temo za obrekovanje.

clock-img

30.12.2007, 13:37

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Kva pa ti sikaš? Ne poznaš ti naše Gine. Ne, ne. Se mi zdi, da je prav lepo komentirala.

user posted image  bolj se mi ti zdiš sikajoča, kot pa Maša... Si izbrala čudno besedo (sikajo npr kače, ljudje govorimo), se da napisat tudi lepše, če te kaj moti. Se je pa Maša lepo izrazila in to je bilo le njeno mnenje. Ne poznaš ti naše Maše. user posted image

Odgovor je - NE in NE (za obe).

clock-img

30.12.2007, 13:46

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kva pa ti sikaš? Ne poznaš ti naše Gine. Ne, ne. Se mi zdi, da je prav lepo komentirala.

user posted image  bolj se mi ti zdiš sikajoča, kot pa Maša... Si izbrala čudno besedo (sikajo npr kače, ljudje govorimo), se da napisat tudi lepše, če te kaj moti. Se je pa Maša lepo izrazila in to je bilo le njeno mnenje. Ne poznaš ti naše Maše. user posted image

Bravo Se* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2007, 13:54

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Bravo Se* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, tudi z moje strani. Ne poznaš ti naše Maše. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2007, 14:58

clock-img

taši84

pencil-img

319

NNNNNNNNNNEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

clock-img

30.12.2007, 15:01

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem